Van fájdalommentes fogászat

Van fájdalommentes fogászat

Van fájdalommentes fogászat

Mi minden fogat megtartunk, amelyet érdemes! “A saját fognál nincs jobb!” Ez a Fehérgyöngy Fogászat mottója. Minden fogászati kezelésünk teljesen fájdalommentes!

Hogyan lehetséges ez?

Úgy, hogy olyan korszerű technikákat alkalmazunk, amelyekkel fájdalommentesen tudjuk kivitelezni a fogászati beavatkozásokat. Nézze meg videóinkat, amelyeken ugyanolyan páciensek, mint Ön,mondják el a véleményüket a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőről. Elmondják, hogy a mi rendelőnkben a fogászati érzéstelenítés, injekció sem fáj. Semmit sem érez belőle. És utána  sem a fogfúrás, sem egyéb fogászati beavatkozás sem érezhető!

Senki nem szeretné azt, hogy egy olyan fogat húzzanak ki, ami normális körülmények között megmenthető. Sem a páciens sem mi! És ennek érdekében mi mindent megteszünk!

Van fájdalommentes fogászat

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben nemzetközi előírást követve dolgoztuk ki a fertőtlenítési protokollunkat.

Orvosaink és asszisztensünk maximális biztonságú védőfelszerelésben dolgoznak, és minden kezelés után alaposan fertőtlenítik a rendelőt és azokat a felületeket, amelyekhez a páciens hozzáérhetett. A kezelés során csak az adott kezeléshez szükséges anyagokat, eszközöket készítjük ki. Az orvos és a szék mellett dolgozó asszisztens FFP3 maszkot, plexi arcvédőt, hajvédőt, overallt, köpenyt, kesztyűt és cipővédőt visel.

37 éve működő fogászati rendelőnk tapasztalt szakmai vezetéssel, infektológiai és higiéniai háttérrel rendelkezik. Ezért a korona vírus járvány nem érte felkészületlenül a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt . Mire elérte Magyarországot a koronavírus járvány, mi már felkészültünk arra, hogyan fogjuk a fogászati ellátásunkat átszervezni, és azt meg is tettük.

Van fájdalommentes fogászat

Páciens vélemény:” Hihetetlen! Semmit sem éreztem egész végig! Köszönöm!” Korcsma Enikő

Van fájdalommentes fogászat

Páciensünk írta: “Kedves Doktornő ! A jogszabályi módosításnak köszönhetően, végre ismét lehet fogorvoshoz menni! Ki hitte volna, hogy ennek is így fogunk örülni! Mikor egyeztethetünk egy mielőbbi időpontról? Szép napot!”

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk, ha akarja, akkor átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75

Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban is.