Pácienseink véleményei

Fogászati kezelések

Nagyon boldog és elégedett vagyok mindennel, amit a kezeléseim során a rendelőben tapasztaltam! 300 kilométerről járok a Doktornőhöz altatásban végzett műtétre, immáron három alkalommal. Ami igazán megnyerő számomra, hogy valóban semmit sem érezni, mivel tényleg nyugiban alszok. A másik fontos tényező, hogy a doktornő profi munkát végez, így biztonságban érzem magam mindig. Ezen felül rugalmas időpont egyeztetés, kellemes légkör, páciensközpontú ellátásban volt részem. Köszönöm, és ajánlom szeretettel mindenkinek!
Végh Katalin

Altatásban kezelte a doktornő a fogaimat, és semmiről sem tudok! Ez valami fantasztikus! A töméseim nagyon jók lettek. Csak ide jövök fogászatra!:)
Solymosy Attila

ÓÓÓÓ, Életem legjobb alvása és közben pikk-pakk megszabadultam a borzalmas fogaimtól! Ha valaki nekem tegnap azt mondja, hogy kellemes élményekkel lehetséges fogorvostól távozni – kiröhögöm! De most saját bőrömön tapasztaltam. És ami még hab a tortán: a Tündérlelkű doktornő! 🙂 Köszönök mindent. Sosem fogom felejteni!
Szolnoki Katalin

Nagyobb köszönet és hála nem létezik, mint amit érzek a doktornő iránt. A világon szerintem senki nem fél jobban a fogorvostól, mint én. Nagyon, nagyon sokáig halogattam és keresgéltem, mire rátaláltam a Doktornőre. Az, hogy altatásban egy óra alatt ennyi mindent meg tudott csinálni, ilyen komplikált gyökerekkel, ez csodába illik! Azóta sincs semmilyen fájdalmam, és meg se látszik, hogy fogorvosnál jártam! Nagyon várom már a folytatást. Ezer hála és köszönet 🙂 Az életemet mentette meg…
Köszönettel:
Subicz Anita

Kedves „félősek”!

Nem én vagyok az egyetlen, aki fél a fogorvostól. Amikor bementem a drága doktornőhöz összeszűkültek az ereim az izgalomtól. De ez a kedves teremtés olyan aranyos volt, hogy elvonta a figyelmem arról, hogy mi fog történni itt velem. Elaltattak és semmiről nem tudtam, és hazafelé már nevetve mentem. Arany keze van a doktornőnek!
Hálával:
Somodi Andrea

Kedves Barátom ajánlotta a doktornőt és az óta is csak köszönöm neki. Altatásban vésés után semmire sem emlékszem, fájdalom pedig egyáltalán nem volt. Nagyon, nagyon köszönöm!
Novák Ákos

Nagyon sok fogorvosnál jártam már, mindegyik csak növelte bennem a félelem érzetét odáig, hogy már sehova nem mertem menni, pedig nagyon rosszak voltak a fogaim. A doktornőtől a konzultáción kaptam egy időpontot, ami altatásra és fogvésésre szólt. Őszintén mondom semmire nem emlékszem, és nem is éreztem semmit. Nagyon köszönöm a doktornőnek és az altatóorvos doktornőnek a szakértelmét és a kedvességét. Köszönöm a segítséget!
Szalayné Kolozsvári Dorottya

Szentesről járok a doktornőhöz, most vagyok nála másodszor. Altatásban kezel, mert jó, hogy nem tudok semmiről. Ennél jobbat nem is tudok elképzelni. Beülök a székbe, és mire kinyitom a szemem, készen vagyok.
Koncz Tibor

Zalaegerszegről jöttem a doktornőhöz, altatásos kezelésre. Már az első találkozáskor nagyon szimpatikus volt nekem a doktornő. Mindent elmagyaráz, végre egy orvos, aki emberszámba vesz. Aludtam végig, semmire sem emlékszem. Nagyon hálás vagyok neki.
Magyar Emese

Sokan mondták, hogy gyávaság, ha altatásban csináltatom a fogaimat, de én nagyon féltem. Eljöttem ide a rendelőbe, és a doktornő megnyugtatott, hogy ha nekem altatásban jó a kezelés, akkor csináljuk úgy. Nagyon kedves volt ő is, és az altató doktornő is. Mire felébredtem, kivéste a fogaimat, semmit sem éreztem, nagyon jó volt így.
Kiss Erzsébet

Szlovákiából jöttem altatásra, gyökérkezelni kellett. Semmire sem emlékszem, nagyon gyorsan vége lett, és minden nagyon jó volt. Hálásan köszönöm!
Kocsorán Pál

Nagyon örülök, hogy “rátaláltam” a doktornőre és egy nagyon komoly szájsebészeti beavatkozás után is büszkén elmondhatom végre 40 évesen, hogy nem félek a fogorvostól, azaz a Doktornőtől. Elhoztam a gyerekeimet is, és őket is meggyőzte a doktornő közvetlensége, és szívesen jönnek még úgy is, hogy egész délutánunk utazással töltjük (170 km!).

Köszönettel és mély tisztelettel: Juhász Éva, Kónya Gergő és Cintia

Ui.: A fiam a foghúzás után megkérdezte, mikor kezdjük el!! Ezt nem is kell tovább magyaráznom.

Hosszú évek óta nem voltam fogorvosnál. Sajnos ez a fogaimon is látszik, vagyis látszott, mert a doktornő csodát tett a fogaimmal, és az ínyem is szépen gyógyul. 2010.06.09-én jöttem altatásos kezelésre. Kicsit félve, mert korábbi műtét során már altattak, és meg kell, hogy mondjam az szörnyű volt. Doktornővel megbeszéltük, hogy valami jó dologra gondoljak… A következő kép, amire emlékszem, hogy doktornő rám mosolygott, és azt mondta: kész vagyunk. Semmit nem éreztem, csak a kedvességet! Persze kicsit tartottam attól, hogy mi lesz másnap… de semmi! Még csak szabadságot sem kellett kivennem a munkahelyemen. Most épp (2010.06.28) itt ülök és várom, hogy elkezdődjön a fogkőleszedésem! Nem félek, bátran jövök a doktornőhöz! Köszönöm a segítséget és a türelmet!

Palkó Katalin

Sok fogorvosnál jártam már, Győrfi Adrienn doktornőt sajnos csak most találtam meg. Ez az első rendelő, ahova nyugodtan érkeztem és semmi félelem nem volt bennem. Altatásban kértem a kezelést, és semmit sem éreztem, nagyon kellemes volt az egész.
Azt hiszem a doktornőt klónozni kellene! Természetesen a továbbiakban csak ide fogok járni kezelésekre!
Köszönettel
Vargáné Katalin

Csak annyit írhatok, hogy KÖSZÖNÖM! EZ MAGA A MENNYORSZÁG, IMÁDOM A DOKTORNŐT! Semmit, de tényleg semmit nem éreztem!
Pető Anita

Kedves Doktornő!
Életem meghatározó élménye volt ez a mai nap. Paráztam a fogorvostól, de ez fantasztikus volt! Semmit sem éreztem, az ébredés is nagyon szuper volt. Állati jó!
Köszönöm szépen
Czakó Gábor

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a doktornőre! A régóta húzódó problémámat megoldotta, fájdalom nélkül éltem át a beavatkozásokat. Ezen kívül még a kedvessége is átsegített az izgalmakon. Ajánlom, hogy mindenki idejöjjön, minden rendben lesz!
Törökné Steiner Györgyi

Kedves Doktornő!

Szeretném megköszönni, hogy tegnap oly későn este fél 8-kor fogadott, és törődött velem, azaz a fogam helyével.
Szeretném megköszönni Évának is ( altatóorvos ), hogy oly későn is türelemmel és a szabadidejéből időt szakítva segített átvészelni a beavatkozást,
valamint nem utolsó sorban a két hölgynek (asszisztensek ) akik segítették Önöket, engem pedig mosolyukkal…

Ma reggel mosolyogva ébredtem. Este 3/4 10-kor éreztem azt, hogy nem fáj a “fogam “. Azt nem mondom, hogy most nem érzem az állcsontom, de nem kell fájdalomcsillapító, és amikor mosom a sebet fogkefével semmit se érzek. ( Sőt olyannyira vigyázok, hogy csak vizet iszok nehogy az édes lötty galibát okozzon 🙂 )
Gondolom az állkapocs egy két napig még marad ilyen ( olyan mintha az érzéstelenítő helyeit érezném, meg még mintha zsibbadt lenne-kb az érzés ilyen) , de ez természetes.

Még egyszer nagyon köszönöm amit értem tettek!!!!!!!

Üdvözlettel:
Varga Eszter

Kedves Bátor és Bátortalan Páciensek!

Altatásban jártam a doktornőnél kezelésben.2 fogamat kellett kivésni. Nálam izgulósabb ember nincs a világon, rettegtem a véséstől, már magától a szótól is. Az altatásból felébredve mosolyogtak rám a doktornők. A boldogságtól és a megnyugvástól kicsöppentek a könnyeim. A doktornő varázslatos, most már nem félek többé idejönni. Mindenkinek ajánlani tudom, és fogom. ITT TÉNYLEG NINCS FÁJDALOM!
Köszönöm a kedvességet!
Anna (34)

Kedves Doktornő!

Köszönöm a segítséget! Három hét szenvedés és egy elrontott vésé után kerültem Önhöz. Végre jól vagyok!!
Takács Hajnalka

Kedves Betegek!

6 éves kisfiam fogát gyökérkezelte a doktornő. Zseniálisan! Szakértelemmel és hatalmas türelemmel a gyermek iránt. Mindennek eredménye, hogy „egy hang nélkül”, mosolyogva „tűrtük” a kezelést.
Köszönjük a doktor néninek, és ajánljuk kicsiknek, nagyoknak.
Jónás Krisztina

Kedves Doktornő!
Nagyon örülök, hogy Önhöz jöttem, a foghúzásból nem éreztem semmit, a varratszedés is fájdalommentes volt, pedig nagyon félős vagyok!
Még egyszer nagyon köszönöm!!
Klinkó György

Életem első injekcióját kaptam a doktornőtől, és nem éreztem semmit! A kezeléssel is tökéletesen meg vagyok elégedve, mostantól csak ide fogok járni, ha gondok vannak a fogaimmal.
Péter

Túlestem 2 gyökérkezelésen és 1 db gennyes fog vésésén. Tisztelettel köszönöm a doktornőnek, az altatóorvosnak és az assisztensnek. Minden cselekedetük profizmusra vall. Altattak, semmire sem emlékszem.
Mindenért újfent köszönet.
Bazsó Boldizsárné

Másodszor voltam a Doktornőnél. Ezúttal fogfehérítést és fogfelépítést csinált. Az eredmény nagyon szép lett és nagyon elégedett vagyok.
Köszönettel:
Száfta Boglárka

Kedves Betegtársak!
Nem is tudom szavakba foglalni az élményt! Életem első olyan fogorvosi tapasztalatom, amely tökéletesen fájdalommentes volt. Más fogorvosnál mindig fájt, szenvedtem, de itt semmit sem éreztem, és gyönyörűek lettek a fogaim. Nagyon hálás vagyok a doktornőnek és köszönöm az asszisztensnek is. Csak ide fogok járni ezentúl!
Oláh Gergely

Kedves Doktornő!
Szerdán este voltam Önnél műtéten, és nagyon jó hírekkel tudok szolgálni! A bölcsességfogam helye aznap éjjel fájt pár órát, miután az érzéstelenítő hatása teljesen elmúlott, de azóta egy pillanatra sem éreztem fájdalmat még csak a környékén sem, pedig nagyon tartottam tőle! Még egyszer szeretném nagyon megköszönni, hogy semmi rossz emlékem nincs a dologgal kapcsolatban, és ezúton szeretnék elnézést is kérni a kitörő jókedvért, aminek kíséretében ébredtem az altatásból, majd ücsörögtem a váróban még egy jó darabig, legalábbis a párom elmondása szerint, mert azóta is előszeretettel felemlegeti ezt nekem! 🙂 Valószínűleg nem sok vicces fogászattal kapcsolatos történet keringhet, de én maximálisan örülök, hogy az enyém így végződött! 🙂
Köszönettel és üdvözlettel:
Antal Eszter

Kedves Betegek!
Nagyon szeretem Adriennt, mert mikor kezelt az sohase fájt! Liza vagyok 9 éves. Szeretem őt nagyon! 🙂

Kedves Olvasó!
21 éves vagyok Liza bátyja Vince, azért szeretek az Adrienhez járni, mert a beavatkozásai közül egyik sem fájt! Pedig tejfogat is húzott, és injekciót is adott, abból sem éreztem semmit. 6 éves korom óta járok hozzá, nincs rossz fogam, és ezt neki köszönhetem.
Ifj. Baranyi Vince

Hálás vagyok a “JÓ Istennek”, hogy megtaláltam a Győrfi doktornőt. Kár, hogy nem előbb, mert akkor több fogam lenne!  Hihetetlenül jó szakember! Ajánlom mindenkinek! Bernáth Attila

Soha nem hittem, hogy egyszer ilyen nyugodtan jövök el egy fogorvoshoz. Évekig olvasgattam a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőről, de olyan régi, rossz emlékeim voltak, hogy nem mertem idáig eljönni. Rettegtem. De itt, a Győrfi doktornő kedvessége, nyugodtsága teljesen feloldotta bennem a régi szorongásokat. Úgy adta be az injekciót, hogy semmit sem éreztem belőle. Fantasztikus keze van! Nagyon szeretem őt! Kelemen Éva

Altatásos bölcsességfog vésésen voltam, fantasztikus volt, semmit sem éreztem! Sőt! Semmire sem emlékszem, csak arra, hogy a Győrfi doktornő azt, mondja, hogy készen vagyunk. Megkérdeztem, hogy mivel vagyunk készen, hiszen én semmiről sem tudok. Ha előbb tudtam volna, hogy létezik az altatásos fog kezelés, és létezik a doktornő, akkor már régen rászántam volna magam, hogy eljöjjek ide. Kár Éva

Életem fogorvosa! Már több fogorvosnál voltam, de soha nem voltam idáig megelégedve. Türelmetlenek voltak velem, fájt a fog kezelés, majd utána kiesett a fogtömésem. Sokat próbálkoztam, míg végül megtaláltam a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt és a kedves Győrfi doktornőt. Nagyon megértő és kedves, és nagyon maximalista. Mindenre odafigyel, számára ez nem csak munka, hanem hivatás.

Kérész Károly

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Időpontkérés: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra