Fogászati kezelés altatásban

Fogászati kezelés altatásban

Fogászati Kezelés altatásban a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben!

Fogászati kezelés altatásban

Nálunk átalussza a fogászati kezelést!

Jó látni az elégedetten és felszabadultan mosolygó pácienseket!

altatásos fogászati kezelések

Fogászati kezelés altatásban a Fehérgyöngyben! Rendelőnkben a fogászati kezelésekhez szükséges legoptimálisabb altatást végezzük. Ennek során a páciens alszik, és ébredés után nem emlékszik semmire, ezért nem marad kellemetlen élménye a beavatkozás után! Az elaltatott páciens mentesül a fogászati kezelések ébren történõ átélése alól, valamint a fogorvosi fúró hangja sem ébreszt benne rossz emlékeket. A nálunk végzett altatáshoz nincs szükség előzetes kivizsgálásra, és az altatásnak nincsen semmiféle kockázata! Az altatás során több fogászati beavatkozás is elvégezhető!

Fogászati kezelés altatásban

A betegek nagy része szorongással, a kezelés iránti komoly félelemmel érkezik, mely sok esetben lehetetlenné teszi a beavatkozások elvégzését. Rendelőnkben ezért lehetőséget teremtettünk arra, hogy igény szerint, altatásban végezzünk bármely fogászati, illetve szájsebészeti kezelést.

Az altatást altató szakorvosunk végzi. Az altatás során intravénásan folyamatosan altató, nyugtató,- és fájdalomcsillapító szereket adagol. A beavatkozás helyén a fogorvos, az altatástól függetlenül helyi érzéstelenítést végez. A fogászati kezelés befejezését követően az altatóorvos gyógyszeresen felfüggeszti az altatószer hatását.

Altatással kapcsolatos fontos tudnivalók

Az altatás előtt legalább 6 órával nem szabad enni, négy órával előtte nem szabad inni.
Tilos az altatás előtt és után dohányozni, szeszes italt fogyasztani!
Altatás után a rendelőből való távozáshoz kísérő szükséges, gépjárművet nem lehet vezetni.

Altatást kizáró okok

  • Súlyos szív- és érrendszeri betegségek
  • Enzim betegségek
  • Asthmatikus betegségek

1 óra altatás ára: 30.000Ft. Ön átalussza a fogászati kezelést. Próbálja ki Ön is! Fehérgyöngy fogászati magánrendelőben garantált fájdalommentesség a kezelés során. Lézerfogászat. Fogászat altatásban. Fájdalommentes fogászat. Fogfehérítés is van nálunk!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75

Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban.

Kérheti altatásban: szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, gyökérkezelés, fogtömés, fogkő eltávolítás stb.

Telefonszám: 06-20/243-41-75