Dr. med. habil. Győrfi Adrienne fogpótlástan és konzerváló fogászat fogszakorvosa, kandidátus, Ph.D, egyetemi docens

altatásos fogászati kezelések

altatásos fogászati kezelések

 

Dr. Győrfi Adrienne a Fehérgyöngy Fogászat vezetője

Gyermekkorom óta fogorvos szerettem volna lenni. Ennek az az oka, hogy a gyermekfogászaton a fogorvosok nem úgy bántak velem, mint ahogy azt én szerettem volna. Már akkor megfogadtam, hogy én is fogorvos leszek. De olyan fogorvos, aki törődik a betegekkel, kedves velük és fájdalommentesen végzi a fogászati kezeléseket.

Budapesten a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomáztam 1983-ban, summa cum laude. Fog- és szájbetegségekből kiválóan megfelelt eredménnyel fogszakorvosi képesítést szereztem 1985-ben.

Dr. Győrfi Adrienne a Fehérgyöngy Fogászat vezetője

1996-ban az orvostudományok kandidátusa lettem és Ph.D fokozatot szereztem. 2005-ben konzerváló fogászatból és fogpótlástanból ugyancsak kiváló eredménnyel szereztem szakképesítést. 2005-ben a fogorvostudomány habilitált doktorává nyilvánítottak. 1983-óta a Semmelweis Egyetem Konzerváló Fogászati Klinikáján dolgozom, jelenleg egyetemi docensként oktatok.

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán 1983-óta magyar és angol nyelven oktatom a fogorvostan-hallgatókat. Tantermi előadásokat és fogászati gyakorlati oktatást tartok a részükre.

Dr. Győrfi Adrienne a Fehérgyöngy Fogászat vezetője

Az egyetemi konzerváló fogászati tankönyv számos fejezetének a szerzője vagyok.

Mint pl. az elszíneződött fogak fehérítése, a fogak izolálása, a sürgősségi fogászati kezelések ellátása, a fogszuvasodás diagnosztizálása, négykezes kezelés, fekvekezelés. A gyökérkezelések kezelési tervéhez elengedhetetlenül fontos diagnosztikai részeket, oktatói fejezeteket is én írtam.

A Konzerváló Fogászati Klinikán működő számos kutató csoport témavezetőjeként különböző tudományos kísérleti munkákat irányítok. Magyar nyelvű tudományos folyóiratban 16, idegen nyelvű tudományos folyóiratban 13 eredeti közleményem jelent meg.

Számos hazai és külföldi továbbképzésen fogorvosok részére is tartok rendszeresen előadást, amelyeknek témája a fogfehérítés, a gyökérkezelés, a fog betegségek diagnosztikája, a fogászati rendelőkben előforduló fertőzések stb.

A már végzett fogorvosok szakmai továbbképzésében több fogászati témában tantermi előadóként, valamint vizsgáztatóként is szerepelek. Emellett szakmai mentorként több fogorvos gyakorlati és elméleti munkáját irányítom. A Semmelweis Egyetem Konzerváló Fogászati Klinikáján a rezidensek szakmai programjának irányítójaként veszek részt a rezidens fogorvosok egyetemi továbbképzésében.

2006-ban „Professzionális Fogfehérítés” címmel megírtam azt, a Magyarországon úttörő kiadványnak számító, magyar nyelvű szakkönyvet, amely a Semmelweis Egyetemen ajánlott tankönyvként szerepel.

A hazai, egyetlen magyar nyelvű tudományos szakmai folyóiratnál, a Fogorvosi Szemlénél felkért bírálóként döntést hozok a beküldött szakmai cikkek megjelenéséről.

A Magyar Orvosok Nemzetközi Akadémiája Fogorvosi szekciójának az elnöke, a Magyar Fogorvosok Egyesületének, a Magyar Endodontiai Társaságnak, a Magyar Élettani Társaságnak a tagja vagyok.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő létrehozásával „szakmai álmomat” valósítottam meg. Irányításommal egy olyan nemzetközi színvonalú fogászati rendelőt alakítottunk ki, ahol a ma ismert legkorszerűbb módszereket és a legújabb teljesen fájdalommentes fogászati kezeléseket alkalmazzuk.

2003 óta altatásban is végzünk fogászati kezeléseket. Az altatásos fogászati kezeléssel biztosítjuk azon pácienseknek a fogászati ellátását, akik félelmük miatt nem merik felkeresni problémáikkal a fogorvost. Altatásban azoknak a hányingeres, kis szájnyitású pácienseknek is tudjuk kezelni a fogát, akiket egyébként a fogorvos ébren nem tudna kezelni.

A Fehérgyöngy Fogászaton végzett fogászati kezeléseink magas színvonalát, nem csak pályafutásom -nemzetközileg is elismert- eredményei, de ezeknek, az orvosi egyetemi oktatásban történő alkalmazása is igazolja. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő alapelve: a legmagasabb szakmai felkészültséggel kezeljük a hozzánk fordulókat. Időt szánunk a felvilágosító tevékenységre, a fogakkal kapcsolatos problémák tisztázására, a fogászati kezelés részletes és alapos megbeszélésére.

Fogászati rendelőnk célja

A saját fogak megtartása, fájdalommentes fogászati kezeléssel! A hangsúly a gyógykezelés mellett, a fogászati megbetegedések megelőzésén, és a fogak megszépítésén van. Fogászati rendelőnkben megnyugtató a hangulat és kellemes körülmények várják a pácienseket. Munkatársaimmal együtt arra törekszünk, hogy félelemmentes légkörben lássuk el pácienseinket, legyen szó akár felnőtt-, akár gyermekfogászati ellátásról vagy szájsebészeti, implantológiai beavatkozásról. A félelemmentes fogászati ellátás a páciens és a fogorvos közös érdeke, hiszen magas szintű fogászati beavatkozásokat csak nyugodt páciensen lehet végezni. Pácienseinket bejelentkezés alapján fogadjuk, nálunk nem kell várakozni, időpontra hívjuk betegeinket. Fájdalom esetén azonnal fogadjuk Önt!

A fogászati beavatkozásaink magas színvonalát a folyamatos szakmai továbbképzésekkel és az ennek köszönhető maximális szakmai felkészültséggel érjük el.

Fogászati kezeléseinket kedvező áron biztosítjuk.

Csakúgy, mint a fogászati kezeléseink színvonalánál, a fogászati kezeléseink árainál is tekintettel vagyunk pácienseinkre. Az első konzultáció díját a fogászati kezelés árából levonjuk és többféle fizetési lehetőséget is kínálunk betegeinknek. Fogászati kezeléseink díjait a következő szempontok szerint alakítottuk ki: a legmagasabb színvonal – a legkedvezőbb árakon.

Rendelőnk számos Egészségpénztárral szerződésben áll.

A fogászati beavatkozásoknál a fájdalommentesség mellett a kezelések minőségére is nagy hangsúlyt fektetünk. Az általunk végzett kezelésekre teljes körű garanciát vállalunk.

A Fehérgyöngy Fogászat munkatársai hozzám hasonló professzionális szaktudással rendelkeznek!

MunkatársaimTevékenységeink közé tartozik többek között az altatásban végzett fogászati kezelés, professzionális fájdalommentes fogfehérítés, esztétikailag tökéletes, fogszínű restaurációk, tömések, betétek (inlay-ek), csiszolás nélküli fogpótlások, fémmentes kerámia fogpótlások (porcelánhéjak, koronák, hidak), speciális gyökérkezelési technikák, implantátumok (fogbeültetés) készítése, ingyenes fogorvosi szűrés és szaktanácsadás, szájsebészeti beavatkozások, gócvizsgálat, szájhigiénés kezelések, ultrahangos fogkő eltávolítás, a kellemetlen lehelet megszüntetése, fogágybetegségek kezelése, fogászati röntgenfelvételek készítése stb. Az általános fogászati gyakorlaton kívül gyermekfogászattal, kismama fogászattal és szájsebészettel is foglalkozunk. Dr. Győrfi Adrienne a Fehérgyöngy Fogászat vezetője.

MINDEN FOGÁSZATI PROBLÉMÁRA FÁJDALOMMENTES MEGOLDÁST KÍNÁLUNK!

Fogtechnikai laborunk elismert szakembergárdával rendelkezik. A fogtechnikusi munkát igénylő fogászati ellátást, minőségi anyagokból készült és korszerű technológiával végzett munkával, illetve az egyeztetett határidők pontos betartásával biztosítjuk. A fogpótlások elkészítését egy hét alatt vállaljuk.