Fájdalommentes fogászati érzéstelenítés

Fájdalommentes érzéstelenítés

Forradalmi újdonság a fogászati helyi érzéstelenítésben!

altatásos fogászati kezelések

Fájdalommentes fogászati érzéstelenítés

Teljesen új, modern eljárások segítségével  abszolút fájdalommentesen juttatjuk be az érzéstelenítőt az érzéstelenítendő területre. Elmarad a tűszúrás fájdalma, és az érzéstelenítő beadását kísérő feszítő érzés. A teljes érzéstelenség minden kellemetlenség nélkül, szinte észrevétlenül alakul ki.

HA ELJÖN HOZZÁNK, MOST MÁR OTTHON HAGYHATJA A FÉLELMÉT!

Fájdalommentes fogászati érzéstelenítés

A fogorvostól való félelem régi rossz emlékekhez társuló, a mai korszerű ellátás mellett már indokolatlan érzés. Korunk fogászati eljárásai rendkívül kíméletesek, így ma már nem kell tartani a fogászati beavatkozásoktól.

Ugyanakkor a fájdalomküszöb mindenkinél más és más, és vannak, akik jobban félnek az érzéstelenítéstől, mint magától a fogászati beavatkozástól. Napjainkban bővül, és egyre tökéletesedik a fogászat technikája, az eljárások minden lépése elvégezhető fájdalom nélkül is. A betegnek semmilyen kezelés alatt nem szabad fájdalmat éreznie, és ezt a mai technikai felkészültség messzemenően szolgálja.

Rendelőnkben az érzéstelenítő beadását többféle módszerrel tesszük kíméletessé!

Egyik lehetőségként az érzéstelenítő oldatot egy speciális készülék segítségével teljesen fájdalommentesen juttatjuk az érzéstelenítendő területre.

Másik módszerünk, hogy az érzéstelenítőt extra vékony és rövid tűvel adagoljuk. Ennél a módszernél elmarad a tűszúrás fájdalma és a feszítő érzés. A teljes érzéstelenség minden kellemetlen érzés nélkül, szinte észrevétlenül alakul ki.

Az injekció beszúrása előtt egy speciális zselés anyaggal érzéstelenítjük a nyálkahártyát, aminek következtében az érzéstelenítendő terület már az érzéstelenítő beadása előtt elzsibbad.

Rendelőnkben többféle érzéstelenítő szerrel dolgozunk, az érzéstelenítő anyag kiválasztása az adott esettől függ. Ha szükség van rá, a hagyományos Lidocain injekció helyett sokkal erősebb hatású érzéstelenítő szert alkalmazunk, így biztos, hogy még a legérzékenyebb, gyulladt területeken is tökéletes fájdalommentességet érünk el. Emiatt gyulladt fogat is fájdalommentesen tudunk kezelni. Ezt a fogászati érzéstelenítőt kismamáknak is kockázat mentesen lehet adni.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk semmit sem érez a fogászati injekcióból!