fogtömés altatásos fogászaton garanciával

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Fájdalommentes fogászat, akár altatásban is.

1 óra altatás díja csak 30.000 Ft a mi fogászati rendelőnkben!

Altatott pácienseink véleménye:

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő Budapesten a XIV. kerületben várja pácienseit! Célunk, hogy a fogászati kezelések fájdalommentesek legyenek. Magánrendelőnkben megbízható, hosszú távú megoldásokat kínálunk, az esztétikai fogászat legmodernebb technikai hátterével.

Miért a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt válassza?

Fogászati kezelés altatásban

Fogászati fogfehérítésAz altatásos fogászati kezeléssel kapcsolatos tudnivalók

Altatást kizáró okok

Miért a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt válasszam?

Esztétikai fogászat – Minden fogászati probléma orvosolható

Fájdalommentes kezelés a fogak károsítása nélkül

Fájdalommentes fogászati ellátás teljes körű garanciával

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő tevékenységei

Fogorvosi szűrés és szaktanácsadás

Fogtechnikai laborunk

Miért a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt válasszam?

Azért, mert nálunk minden fogászati kezelés fájdalommentes! A magas szakmai színvonalat 36 év kutató munkával, egyetemi oktatással, de elsősorban a több évtizedes szakmai gyakorlattal megszerzett tapasztalat támasztja alá.

MunkatársaimA magánrendelő vezetője, Dr. Győrfi Adrienne egyetemi docens a „Professzionális fogfehérítés” című könyv szerzője. Dr. Győrfi Adrienne egy olyan nemzetközi színvonalú fogászati rendelőt alakított ki, ahol a ma ismert legkorszerűbb módszereket és a legújabb eljárásokat alkalmazzák, mint pl. a fájdalommentes érzéstelenítés, fájdalommentes fogfehérítés és az altatásos fogászat.

A Magánrendelő célja, hogy biztonságos és eredményes fogorvosi ellátást nyújtson, legyen az altatásos fogászat, szájsebészet, kismama fogászat, gyermekfogászat vagy esztétikus fogászat, mint pl a fájdalommentes fogfehérítés.

A legnagyobb elismerés számunkra az, hogy új pácienseink többsége korábban nálunk kezelt, elégedett ismerőse ajánlásával keres fel bennünket. A kezelések díjait a következő szempontok szerint alakítottuk ki: a legmagasabb színvonal a legkedvezőbb áron. Magánrendelőnk fogászati hitel szolgáltatóval és számos Egészségpénztárral is kapcsolatban áll!

Esztétikai fogászat – Minden fogászati probléma orvosolható

Napjainkban mi fogorvosok, a fogorvosi munkánk során sokkal többre vagyunk képesek, minthogy betömjük vagy kihúzzuk a „lyukas” fogakat. A fájdalommentes esztétikai fogászatnak köszönhetően a tökéletes mosoly ma már nem elérhetetlen álom, hanem megvalósítható cél. Emellett magánrendelőnk célja a páciensek életkorából adódó jellegzetességek eltüntetése, és ez által önbizalmuk megerősítése. A rendelőnkben végzett fájdalommentes fogfehérítés szép, ápolt, világos fogakat eredményez.

Fájdalommentes fogászati kezelés a fogak károsítása nélkül

Az esztétikai szempontok és a magas szakmai színvonal biztosítása mellett legfontosabbnak azt tarjuk, hogy rendelőnkben a fogászati beavatkozások fájdalommentesek legyenek, beleértve ebbe, már a fogászati érzéstelenítést is. Magánrendelőnkben az érzéstelenítő beadását többféle módszerrel tesszük kíméletessé! A félősebb pácienseknek a legjobb megoldást az altatásos fogászat nyújtja. Az esetleges feszültség oldására, a kezelések kellemesebbé tételére, a kezelések alatt különböző filmeket vetítünk, melyeket a páciens egy DVD szemüvegen keresztül nézhet.

Fájdalommentes fogászati ellátás teljes körű garanciával

A hangsúly a gyógykezelés mellett a megelőzésen, és a fogak megszépítésén van. A rendelő munkatársai professzionális szaktudással rendelkeznek. A személyzet biztosítja, hogy a betegek megkapják a beavatkozással kapcsolatos információkat, valamint a szükséges fizikai és érzelmi támogatást. Előzetes bejelentkezés alapján, várakozás nélkül fogadjuk Önt.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő tevékenységei

Rendelőnk tevékenységei közé tartozik: fájdalommentes fogfehérítés, esztétikus tömések, betétek (inlay-ek), fémmentes fogpótlások (porcelánhéjak, koronák, hidak), implantátumok készítése, speciális gyökérkezelési technikák, gócvizsgálat, fájdalommentes érzéstelenítés, altatásos fogászat, gyermekfogászat, kismama fogászat és szájsebészet.

Fogorvosi szűrés és szaktanácsadás

A szakember által történő rendszeres ellenőrzés a leglényegesebb része a megelőzésnek. A kezelések előtt alapos vizsgálatot végzünk új pácienseinken, és tájékoztatjuk a kezelési lehetőségekről, valamint annak várható eredményéről. A kezelés során folyamatos orvosi kontrollt, orvosi garanciát biztosítunk. Ne feledje: a betegség időben történő felismerése és kezelése a legnagyobb esély a teljes gyógyulásra!

Fogtechnikai laborunk

A magánrendelő fogtechnikai labor hátterét elismert szakembergárdával biztosítjuk. A fogtechnikusi munkát is igénylő terápiás ellátást, minőségi anyagokból készült és korszerű technológiával végzett munkával, illetve az egyeztetett határidők pontos betartásával biztosítjuk.

MINDEN FOGÁSZATI PROBLÉMÁRA MEGOLDÁST KÍNÁLUNK!