Fogékszer

Fotóalbum: FogékszerMindannyian a legjobb formánkat akarjuk hozni, hogy mások fiatalnak, dinamikusnak és attraktívnak lássanak bennünket. Most már van egy egyszerű lehetőség, amellyel teljesen megváltoztathatjuk a megjelenésünket. Ezt pedig a mosolyunk tökéletesítésével tehetjük meg, amihez mi egy újdonságot kínálunk!
A fogékszer egy kis csiszolt üveg vagy drágakő, illetve arany ékszer is lehet. Fontos hangsúlyozni, hogy a fogékszer behelyezése nem igényli a fog kifúrását, csupán felszíni ragasztással rögzítjük az apró “ékszert” a felső metszőfogak vagy a szemfog fogzománcára. A ragasztás egy speciális fogászati eljárással történik. A felrakás során alkalmazott technológia és anyagok nem sértik a zománcot. Ebből következik, hogy a beavatkozás teljesen fájdalommentes és gyors.

Fotóalbum: Fogékszer

Fogékszer

A fogékszer különlegessé és egyedivé teszi viselőjét. Ön számtalan forma és szín közül választhat. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben biztosítjuk a lehetőséget, hogy Ön megtalálja a legmegfelelőbbet. Ebben a rendelő vezetője, Dr. Győrfi Adrienne segít.

Ha a páciens idő közben megunja a fogékszert, az könnyedén eltávolítható, vagy más formára cserélhető. A fogékszerek eltávolítása úgyszintén a fog megsértése nélkül oldható meg.

A fogékszer a fogzománcot nem károsítja, semmi nem oldódik ki a szájba belőle.

Fogékszer

A fogékszer viselés egy abszolút esztétikai, kozmetikai kívánság, amire ha igény van, természetesen teljesíteni lehet egy viszonylag gyors és egyszerű eljárással. A divatos kiegészítő felhelyezésének feltételeiről rendelőnkben felvilágosítást kap.

Fogékszer

A fogékszer minden természetes (saját) fogra felhelyezhető, aminek ép zománcrétege van, és ahol nincs terhelésnek kitéve. Ezen túlmenően oda érdemes természetesen felhelyezni, ahol jól látszik, tehát a felső frontfogak külső oldalára. Általában egy fogékszert kérnek az egyik oldalra, leggyakrabban a 2-es fogak alsó harmadában vagy közepére helyezzük fel a külső oldalon. Miután egy nagyon lapos fogékszerről van szó a fog felületén, néhány nap alatt megszokja az ajak, és semmiféle zavaró tényezőként nem szerepel a továbbiakban.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Időpontkérés: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra