Fogászati kezelés feloldása

Fogászati kezelés feloldása

Fogászati kezelés feloldása

Május 4-től Magyarországon a fogorvosi rendelőkben a sürgősségi korlátozás feloldásra került.

Május 1.-én a Magyar Közlönyben megjelent rendelet szerint május 4-től már nem csak sürgős esetekben lehet felkeresni a fogszakorvosokat, hanem bármilyen problémával.

A kialakult járványhelyzet mindannyiunk számára komoly erőpróbát jelent. A fogorvosok számára speciális kihívás, hiszen akik dolgoznak különösen nagy veszélynek vannak kitéve.

Fogászati kezelés feloldása

Kedves pácienseink!

A mai naptól a kormányrendelet értelemben a higiéniai szabályoknak megfelelően a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő újra, teljes körűen kinyit.

Felhívjuk pácienseink figyelmét, hogy amennyiben beteg, vagy betegnek érzi magát, vagy influenzás beteget ápol, vagy mostanában repülőn utaztak, vagy a közelmúltban koronavírus fertőzött országban jártak, úgy a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében kérjük, 14 napig ne keressék fel rendelőnket a saját és rendelőnk dolgozóinak egészsége érdekében a járványra való tekintettel. Rendelőnkben csak egészséges pácienseket tudunk kezelni! A járvány terjedésének megakadályozása továbbra is közös érdekünk.

Fogászati kezelés feloldása

Alig néhány nap alatt a világ alapjaiban változott meg, melynek váratlan hatásait mindannyian érzékeljük a munkánk során és magánéletünkben egyaránt. Ebben a helyzetben szeretném biztosítani afelől, hogy a  Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő a nehéz körülmények ellenére is, mindig biztos pont lesz az Ön számára. 

Ezekben a kihívásokkal teli időkben a modern technológia lehetővé teszi számunkra, hogy biztonságosan és kényelmesen nyújthassunk Önnek teljes körű szolgáltatást, ennek érdekében számos újítást vezettünk be.

Fogászati kezelés feloldása

A kialakult járványhelyzet mindannyiunk számára komoly erőpróbát jelent. A fogorvosok számára speciális kihívás, hiszen akik dolgoznak különösen nagy veszélynek vannak kitéve. Nagyon fontos tehát, hogy az ellátásban a szabályoknak megfelelő módon részt vevők biztonságos védőfelszereléssel rendelkezzenek!

Lépcsőzetesség, fokozatosság, bölcsesség és megfontoltság!

Nagyon remélem, hogy bejegyzésünk Önöket és szeretteiket is egészségben találja!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését! Altatásban is kezeljük, ha Ön ezt kéri!
Telefonszám: 06-20/243-41-75