Fájdalommentes fogászat Zuglóban

Fájdalommentes fogászat Zuglóban

Fájdalommentes fogászat Zuglóban

Miért válassza a Fehérgyöngy Fogászatot?

Azért, mert nálunk minden fogászati beavatkozás fájdalommentes. Legyen az szájsebészeti kezelés, gyökértömés vagy fogpótlás.

A rendelőnk szakembereinek a legfőbb célja, hogy nálunk minden fájdalommentes legyen! Még a fogászati érzéstelenítő beadása is.

Ezért teljesen más, új módszerrel, más tűvel adjuk be a fogászati injekciót, így Ön nem érez semmit ebből! Nincsen fájdalom, nincsen feszítő érzés!

Fájdalommentes fogászat Zuglóban

Persze a rendszeres szakorvosi ellenőrzésről sem szabad megfeledkeznünk. Milyen anyagokat használnak a fogfelépítéshez? A Fehérgyöngyben kizárólag a legkorszerűbb anyagokkal és eszközökkel dolgozunk. A fogszövet pótlására különböző nagy keménységű tömőanyagokat használunk. A tömőanyagok foghoz való kötődését speciális ragasztókkal erősítjük. A fogfelépítéshez szükséges technikai segédeszközök, a különböző csaprendszerek elengedhetetlen feltételei a magas színvonalú munkának.  Ezek biztosítják a felépített fogak hosszú élettartamát.

Fájdalommentes fogászat Zuglóban

Milyen anyagi vonzata van egy fogfelépítésnek?

A fogfelépítés minden esetben költségesebb eljárás, mint például egy fogtömés. Sokkal nagyobb az anyagigénye, emellett a fogba helyezett csap is plusz költséget jelent a beteg számára. Azonban, lévén, hogy hosszú távú megoldást biztosíthatunk általa, mindenképpen megtérülő befektetés. Milyenek a páciensekről érkező visszajelzések? Abszolút pozitívak, nagyon hálásak a betegek azért, hogy a mi rendelőnkben megmentjük a fogaikat, nem pedig kihúzzuk. A fogfelépítési eljárásunk iránt igen nagy az érdeklődés, amiben fontos szerepet játszik az, hogy egy lepusztult foggyökérrel érkező beteg, a kezelés után már saját, felépített foggal távozhat. Ez pedig mindennél nagyobb elégedettséget és örömöt okoz a hozzánk forduló betegeknek. A saját fog felépítése tehát abszolút elsőbbséget élvez a Fehérgyöngyben bármilyen művi fogpótlással szemben, és bár lehet, hogy idő és pénzigényes beavatkozás, annak ténye, hogy általa hosszútávon megőrizhetjük saját fogainkat, nem teszi kérdésessé, hogy ha van választási lehetőségünk, akkor miként döntsünk.

Fájdalommentes fogászat Zuglóban

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Altatásban is kezeljük, ha Ön ezt szeretné!
Telefonszám: 06-20/243-41-75