Fehérgyöngy Fogászat

Fehérgyöngy Fogászat

Fehérgyöngy Fogászat

Magazin – Hétköznapi ragyogás, nem hétköznapi embereknek

A Szépélet Magazin egy cikksorozat keretében fogászati kérdésekben készít interjút Dr. Győrfi Adrienne doktornővel, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő vezetőjével. Térjen vissza heti rendszerességgel és olvassa el legújabb cikkeinket!

Fehérgyöngy Fogászat

A rendelő vezetője, Dr. Győrfi Adrienne kandidátus és egyetemi docens egy nemzetközi színvonalú fogászati rendelőt alakított ki. A ma ismert legkorszerűbb módszereket és a legújabb eljárásokat alkalmazzák.

Fehérgyöngy Fogászat

A Fehérgyöngy csapatának irányelvei közé sorolhatóak, a magas színvonalú, teljesen fájdalommentes fogászati beavatkozások elvégzése az esztétikai fogászat legmodernebb technikai hátterével felvértezve. Az itt dolgozók szakmailag teljesen elkötelezettek munkájuk iránt. Az emberben azonban jogosan merül fel a kérdés, hogy miért éppen ide jöjjön? Miben lehet más ez a rendelő, mint bármelyik másik fogászat. Erről Dr. Győrfi Adrienne-t a magánrendelő vezetőjét kérdeztem.

A Fehérgyöngy mássága nem csak a magas színvonalú, fájdalommentes orvoslásban rejlik, hanem abban az empatikus fogadtatásban és bánásmódban is, amit rendelőnk nyújt az ide érkezőknek. Személy szerint én kivétel nélkül, mindig alaposan elmagyarázom a pácienseimnek, hogy melyik fogukkal mi a probléma és milyen eljárásokkal kezelhetőek, mivel azt tapasztalom, hogy az orvosok, szinte semmit sem beszélnek meg a betegekkel, nem tekintik őket partnereknek. Nem mondják el a pácienseiknek, hogy mi okozta a betegségüket, és azt sem, hogy milyen kezelési lehetőségek közül választhatnak, pedig mi fogorvosok nem a fogakat kezeljük, hanem egy embert. Én próbálom elkerülni mindezt, és mindig megfelelő segítséget nyújtok a pácienseknek.

A Fehérgyöngy betegei sorra hangoztatják, hogy Önnél még az injekció beadását sem érzik…

Ez valóban így van, ugyanis a technikai újdonságok segítségével nem csak a beavatkozásokat tesszük fájdalommentessé, hanem már magát az érzéstelenítést is. A tűszúrás okozta fájdalom elkerülésére többféle módszer áll rendelkezésünkre, beleértve a kellemes ízű, speciális érzéstelenítő zselét vagy a sokkal kisebb, vékonyabb tűket.

Szerző: Horváth Kitti Gabriella, Fotó: Ráczpali Attila

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt!

Telefonszám: 06-20/243-41-75