Fogorvosi szűrés

Fogorvosi szűrés

Fogorvosi szűrés

Az egészséges fogak is odafigyelést igényelnek

Fogorvosi szűrés

Előzzük meg a bajt és keressük fel rendszeresen fogorvosunkat!

A fogszuvasodás mellett számos olyan egyéb probléma is van, ami odafigyelést igényel. Ha a fognyaki kopásokra, a fogkőre és az ínybetegségekre nem figyelünk oda, idővel akár el is veszíthetjük az egészséges fogainkat! Ha azt hisszük, hogy csak fogfájás vagy fogszuvasodás miatt kell előkeresnünk fogorvosunk számát, bizony tévedünk, hiszen a hétköznapokban jelentéktelennek gondolt problémák igenis komoly gondokat okozhatnak.

Fogorvosi szűrés

A fogágybetegség ráadásul gyakoribb, mint hisszük, és ha nem keressük fel rendszeresen fogorvosunk, nem is vesszük észre, hogy veszély fenyegeti a fogainkat. Arról nem beszélve, hogy ezek a rendellenességek gócként lehetnek jelen a szervezetben, így az “egyszerű fogbaj” számos betegség megjelenésével is járhat.

“A fogágy gyulladását kockázati tényezőként tartják számon például a szívinfarktus és a stroke kialakulásánál, és szerepet játszhat a koraszülésben is. Kevesen tudják mindezt, igaz, kollégáim egy része sem ad megfelelő tájékoztatást erről. És sajnos arról sem, mit kell tenni, hogy elkerüljük a bajt” – magyarázza dr. Győrfi Adrienne, a fog- és szájbetegségek szakorvosa, a SE docense.

Fogorvosi szűrés

Modern környezetben, családiasan kellemes hangulatban várjuk azokat, akik úgy érzik, eljött az ideje, hogy visszanyerjék a mosolygás adta örömet és nyugalmat.

Hiszünk a folyamatos fejlődésben

Orvosunk nem csak, hogy saját területein kiemelkedő tudással és tehetséggel bír, de folyamatosan fejleszti is szakmai tudását. Egyetemi oktatóként első kézből értesül a legfrissebb eszközökről, lehetőségekről és beavatkozásokról, így pácienseink biztosak lehetnek abban, hogy az őszinte és baráti hozzáállás mellett jóval átlag feletti tudással rendelkező szakemberre bízzák magukat.

Fogorvosi szűrés

Fogászati rendelőnk fiatal, ambiciózus naprakész tudással rendelkező orvosainkkal várja azokat, akik restauratív-, esztétikai, implantológiai vagy parodontológiai beavatkozások elé néznek.

Szeretettel várjuk azokat is, akik kivehető, teljes vagy részleges protézissel élik életüket, de nem elégedettek az eddigi fogászati eredményeikkel. 

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt!

Telefonszám: 06-20/243-41-75