Foghúzás fájdalommentesen

Altatásos fogászatunk

Altatásos fogászatunk

Vakító fények közepette, szánk felé közeledő műszerek, egyre gyorsabb ütemben, jobbra és balra tekintő pillantások. És a pániktól már izzadságcseppek gyöngyöznek a homlokunkon. Sokan érzik ezt közülünk, amikor a fogorvosi székbe kell ülnünk. De a félelem ideje lejárt, mert itt dübörög már a küszöbön az altatásos fogorvoslás!

Az eljárás, ami – ahogyan Dr. Győrfi Adrienne, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő, és a fogorvosi szakma egyik szaktekintélye is nevezi – egy újfajta csoda. Egy professzionális technika/eljárás, amely során még csak azt sem vesszük észre, amikor elalszunk a fogorvosi székben, pedig ez még csak a kezdet. Erről, a ma Magyarországon újdonságnak számító eljárásról kérdezem a doktornőt, aki, mondhatni úttörőnek számít a témában.

Altatásos fogászatunk

Kiknek ajánlja ezt a módszert?

Bárkinek, aki nem akar semmit sem érezni és tudni a fogászati kezelésről, aki annak az emlékét sem szeretné hazavinni magával, hogy egyáltalán fogorvosnál járt. Ajánlom mindazoknak is, akik rettegnek a fogorvostól, a kezeléstől vagy szégyellik fogaik jelenlegi állapotát, esetleg öklendezéssel, hányingerrel küszködnek, avagy nem tudják kitátani a szájukat.

Altatásos fogászatunk

Mennyire biztonságos?

Az altatás során, altatóorvosunk végig figyelemmel kíséri a páciens életfunkcióit, továbbá semmilyen, a szervezetet károsító gyógyszert nem juttatunk be a szervezetbe. Mindemellett, ez a fajta altatás bármikor felfüggeszthető. A laikusok úgy gondolják, hogy a beavatkozást alapos orvosi kivizsgálás kell, hogy megelőzze, az Önök rendelőjében azonban az altatáshoz nincs szükség teljes körű kivizsgálásra.

Ez a magabiztosság a több, mint 30 évre visszatekintő, magas szintű szakmai gyakorlatból fakad?

A Fehérgyöngy Magánrendelőnek nem csak a szakmai múltja, de nagyfokú, orvosi körültekintése, és páciensorientált szemlélete is garancia az eljárás sikerére. Nálunk valóban nincs szükség előzetes orvosi kivizsgálásra, mivel a beavatkozás megkezdése előtt, altatóorvosunk alaposan kikérdezi a beteget, felméri egészségügyi állapotát, valamint műszereink segítségével a beavatkozás során is végig figyelemmel kísérjük az altatott pácienst.

Altatásos fogorvoslás, avagy a professzionalizmus fogászati csúcsa!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt!