Fogorvosi szűrés

Fájdalommentes fogászat

Fájdalommentes fogászat
Csiszolás nélküli fogpótlás!
Fogorvosunk sok esetben úgy készítette el a hiányzó fog (bal felső kettes) fogpótlását, hogy a foghiány melletti fogakat nem csiszolta le, és nem gyökérkezelte. A foghiányt egy alkalommal pótolta, úgy, hogy a hiány melletti fogakba egy üvegszálat rögzített, és erre a szalagra építette fel a hiányzó fogat. Így nem kellett lecsiszolni és gyökérkezelni a fogakat, és lenyomatokat sem kellett venni. A páciensnek is azonnal elkészült a fogpótlása, és csak egy alkalommal kellett eljönnie a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőnkbe. A fogpótlás gyönyörű lett!

Fájdalommentes fogászat
Fogkőeltávolítás
Sokan félnek a fogkőlevételtől, pedig a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben teljesen fájdalommentes a fogkőlevétel. Fogorvosunk egy olyan ultrahangos készülékkel távolítja el a fogköveket, amely használata nem okoz fájdalmat a fogkőeltávolítás során a páciensnek. A fogkő levétel után egy speciális polírozó pasztával tesszük fehérebbé a fogakat. Az eredmény magáért beszél!

Fájdalommentes fogászat

Fogfelépítés, saját esetünk.
Elkeseredetten kereste fel egy fiatalember a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, előző nap letört foga miatt. Kétségbe volt esve, hogy ki kell húzni a fogat, mert alig maradt belőle valami foganyag. Győrfi doktornő tömőanyagból megmintázta, felépítette a letört fogat, és a páciens boldogan távozott rendelőnkből.

Fájdalommentes fogászat

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben biztosítjuk a lehetőséget, hogy Ön altatásban is kérheti a fogászati beavatkozásokat.Az altatásos fogászatot elsőként kezdtük Magyarországon! Emiatt nagy rutinnal végezzük az altatásos fogászati kezeléseket.

Az altatás, illetve a fogászati beavatkozás után a páciens a saját lábán hagyja el a rendelőt, másnap mehet dolgozni.

Ezután az altatás után nincs hányinger, nincs fejfájás. A fogászati beavatkozás alatt a beteg végig alszik, nem tud semmiről! Maga az altatás is egy kellemes érzés, erről számol be minden altatott páciensünk.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben biztosítjuk a lehetőséget, hogy Ön altatásban is kérheti a fogászati beavatkozásokat.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Várjuk!
Telefonszám: 06-20/243-41-75