Fogfehérítések

Fogfehérítések

Fogfehérítések

A fogfehérítés a legjobb fogászati kezelés. Miért? Mert nem fájdalmas, nem kellemetlen, és jól ápoltságot kölcsönöz. Gyönyörű eredményt lehet elérni már 1 óra alatt!

Érdemes megnézni a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő fotóalbumát. A képek alapján egyértelműen kiderül, hogy érdemes nálunk fehéríttetnie a fogait.

Fogfehérítések

A Fehérgyöngyben végzett fogfehérítés hatékonyságára és megbízhatóságára garancia a rendelőt vezető fogszakorvos – a fogorvosok által a fogfehérítés szaktekintélyének tartott – Dr. Győrfi Adrienne egyetemi docens szaktudása, akinek nevéhez nem csak temérdek, világszerte elégedett páciens, de az egyetlen létező magyar nyelvű, fogfehérítésről szóló szakkönyv, a „Professzionális fogfehérítés” is fűződik, amely a Semmelweis Egyetemen ma ajánlott tankönyvnek számít.

Fogfehérítések

A Fehérgyöngyben a fogfehérítést egy egyedülálló és forradalmian új technológiával, a világon „power bleaching” néven ismert eljárással végezzük. Ez egy, a ma ismert leghatékonyabb fogfehérítési módszer, mely minden más, hazánkban ismert eljárással ellentétben, semmilyen fájdalommal és kellemetlenséggel nem jár együtt.

A fogfehérítés legnagyobb előnye, hogy nem kell lecsiszolni az elszíneződött fogakat. A tévhittel ellentétben a fogfehérítés a fogzománcot sem károsítja, semmilyen káros hatása nincsen. Ráadásul mindössze egy órát vesz igénybe. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben a fogfehérítés nem fájdalmas és nincs érzékenység sem. Sem a fogfehérítés közben, sem utána. Gyönyörűek lesznek a fogai, bátran vágjon bele!

Nagyon sok elégedett páciens véleményét olvashatja a honlapunkon.

Az elmúlt húsz év fogfehérítéssel kapcsolatos hiedelmeivel ellentétben, szakmai szemmel nézve bátran mondhatom azt, hogy a fogfehérítés az egyetlen módszer, amellyel a fogak, a fog szöveteinek eltávolítása nélkül kaphatják vissza egészséges színüket.

Fogfehérítések

Nagyon örülök, hogy a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt választottam. Egy óra alatt olyan sokat világosodtak a fogaim, hogy ezt nem is reméltem. Ültem és a doktornő dolgozott, én közben semmit sem éreztem. És az eredmény magáért beszélt. Az ismerőseim is észrevették rajtam a változást. Mindenki mondta, hogy milyen szépek lettek a fogaim. Köszönöm a Győrfi doktornőnek a lelkiismeretes és nagy szakmai tudású munkáját. Kézdi Bernadett