A fogfehérítés rejtelmei

A fogfehérítés rejtelmei.

A fogfehérítés rejtelmei.

A Fehérgyöngyben végzett fogfehérítés hatékonyságára és megbízhatóságára garancia a rendelőt vezető szakorvos – a fogorvosok által a fogfehérítés szaktekintélyének tartott – Dr. Győrfi Adrienne egyetemi docens szaktudása, akinek nevéhez nem csak temérdek, világszerte elégedett páciens, de az egyetlen létező magyar nyelvű, fogfehérítésről szóló szakkönyv, a „Professzionális fogfehérítés” is fűződik, amely a Semmelweis Egyetemen ma ajánlott tankönyvnek számít.

Az elmúlt húsz év fogfehérítéssel kapcsolatos hiedelmeivel ellentétben, szakmai szemmel nézve bátran mondhatom azt, hogy a fogfehérítés az egyetlen módszer, amellyel a fogak, a fog szöveteinek eltávolítása nélkül kaphatják vissza egészséges színüket.

A fogfehérítés rejtelmei.

Mivel a Fehérgyöngy nagy hangsúlyt fektet a páciensek fogorvostól illetve a kezelésektől való félelmének elűzésére, ezért, hogy kellemesebbé tegyük az egész folyamatot, a kezelések alatt különböző filmeket vetítünk, melyeket a páciens egy DVD szemüvegen keresztül nézhet. Fehér fogak már egy óra alatt? Igen, nálunk a fogak fehérítésére már egy óra is elegendő.

Tippek a fogfehérítés után- Mit kell kerülni!

Az alábbiakban olyan tippeket, tanácsokat olvashat, melyek megkönnyítik a “fehér diéta” betartását, valamint olyan praktikákat, melyek elősegítik a fogfehérítés tartósságát, hatékonyságát.

–          Javasolt az étkezések utáni fogmosás

–          Szigorúan tilos a paradicsom, pirospaprika, vörösbor, cola, tea, piros bogyós gyümölcsök, cékla, pirosarany, ketchup, salsa szósz fogyasztása

–          Szóda vagy szénsavas üdítők fogyasztása szigorúan tilos

–          Ecet vagy ecetes étel fogyasztása szigorúan tilos

–          A citrusfélék és savas étek fogyasztása szigorúan tilos

–          Kerülendő a színezett szájfény, rúzs használata

–          Kerülendő a színes fogkrém

–          Kerülendő a szájvíz használata

–          Kerülendő a színes rágógumi fogyasztása, de a fehér kifejezetten javasolt

–          Szigorúan tilos a dohányzás

–          Kerülendő a zsíros ételek fogyasztása

–         Kerülendő a kávéfogyasztás, de ha nagyon nem bírja, akkor igya szívószállal.

Ha bármelyik szabályt megszegi, minél gyorsabban mosson fogat!

A fehér diétát maximum három hétig folytassa, ne feledje az egészséges életmódhoz a színes ételekben található tápanyagra is szüksége van a szervezetnek!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt! Várjuk!

Telefonszám: 06-20/243-41-75