Fogérzékenység megszüntetése

Fogérzékenység megszüntetése

Fogérzékenység megszüntetése

Hogyan fejtik ki hatásukat a Sensodyne Sensitivity&Gum fogkrémek?

A Sensodyne Sensitivity&Gum egy mindennapi használatra szánt, kettős hatású fluoridos fogkrém, amely hatékonyan segít kezelni a fogérzékenységet és a vérző fogínyt. Használata során védőréteget képez a fogak érzékeny területein, hogy enyhítse a fogérzékenységet. Ezzel egyidőben megcélozza és eltávolítja az ínyvérzést okozó lepedékképző baktériumokat, ezáltal egészségesebbé téve a fogínyt.

Fogérzékenység megszüntetése

Nagyszerű hírünk van!! Dr. Győrfi Adrienne a Sensodyne új reklámarca! 😍

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő munkatársai nagyon büszkék erre! 👏

Fogérzékenység megszüntetése

Felmérések szerint akár háromból egy ember tapasztalhatta már a fogérzékenység fájdalmas tüneteit. Egy többcentrumú vizsgálat pedig arról tanúskodik, hogy ez nem csak az idősebbeknek okozhat gondot: öt 18-35 év közötti fiatal közül kettő élt át ilyet. A megoldás ma már könnyen elérhető lehet, mégis sokan szenvednek hosszú éveken át fogérzékenység miatt.

A fogérzékenység nagymértékben nehezíti az ételek és italok fogyasztásának élvezetét, ami akadályt jelenthet a társas események örömeinek átélésében is. Nem csak kellemetlen: ronthatja az általános testi-lelki közérzetet, csökkentheti a magabiztosságot, az önértékelést.

Fontos, hogy a kezelőorvos érdeklődjön páciensének fogérzékenységéről, magyarázza el neki, hogy kezelheti érzékeny fogait, adjon számára tanácsot az érzékeny fogak speciális ápolásáról!

Fogérzékenység megszüntetése

A probléma az, hogy sok ember annyira beletörődött a fogérzékenység okozta fájdalomba, hogy fogalmuk sincs arról, hogy létezik egy egyszerű és hatékony módszer a problémájuk kezelésére.
Arról számolnak be, hogy kerülik azokat az ételeket és italokat, amelyek esetükben érzékenységet váltanak ki.

A Sensodyne termékeit mindennapos használatra fejlesztették ki, hogy védelmet nyújtsanak a fogérzékenységgel szemben és segítsenek megőrizni az egészséges fogakat és fogínyt.

Fogorvosunk az Ön számára legmegfelelőbb fogmosási technikát mutatja meg, illetve azt is elmondja hogy milyen gyakran és mikor tanácsos ezeket a napi rutinokat beiktatni. Sőt, enyhítheti a fogérzékenység fájdalmas tüneteit, ha lecseréli az eddig rendszeresen használt fogkrémjét egy kifejezetten az érzékeny fogak mindennapos ápolására kifejlesztett fogkrémre.

Telefonszám: 06-20/243-41-75. Várjuk!