Fogászati gócvizsgálat

Fogászati gócvizsgálat

Fogászati gócvizsgálat

A  góc egy kóros folyamat eredménye, ami testünk valamely pontján alakul ki, és valamely más szervünkben vagy szervrendszerünkben betegséget, azaz állandó gyulladást okoz , és logikai úton megmagyarázhatatlannak tűnő tüneteket produkál. Mindez úgy lehetséges, hogy a tünettel nem rendelkező gócpontban elszaporodnak a baktériumok, melyek a véráramon keresztül eljutnak a szervekhez, a legyengült szervezetet megtámadják és megbetegítik.

Fogászati gócvizsgálat

Ez a folyamat végül test szerte tüneteket okoz, de nem feltétlenül ott, ahol maga a góc is jelen van. Ezért kell mielőbb megkeresni, hogy gyógyítani lehessen. Lehet ez egy fájdalom nélküli gyulladt fog is akár.

Fogászati gócvizsgálat

Most gyorsan és teljesen fájdalommentesen derítheti ki, hogy góc áll-e bizonyos tünetei hátterében vagy sem! Vizsgáltassa ki magát a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben! 

Az esetleges gócpont megszüntetésével szüntesse meg a járulékos kórokat is!

Nincs annál rosszabb érzés, mintha az embernek valami egészségügyi problémája van és az orvosok nem jönnek rá, mi lehet az oka. Ilyenkor tehet nagyon jó szolgálatot a góckeresés, mely feltárhatja az valódi okot, melyet ha kezelnek, végre visszabillenhet állapotunk az egészséges mederbe.

Egészsége hosszú távú védelme érdekében ajánlott felkutatni minden gócot a szervezetében.

Ha már régóta nem jó a közérzete, érzi, hogy valami nincs rendben és csak ül az orvosi várókban valós javulás, vagy eredmények nélkül, akkor érdemes egy góckeresés keretében utána járni a problémának.

Tünetek:

A nyirokcsomók megduzzadnak
A haja csomóban hullik
Az ínye sorvad, vérzik
Akkor nem érdemes elhessegetni a problémát, az említett tünetek hátterében valószínűleg egy gyógyításra szoruló góc-probléma áll

Fogászati gócvizsgálat

Segítőkész kiszolgálás, professzionális szakemberek, elegáns környezet:)

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75

Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban.

Kérheti altatásban: szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, gyökérkezelés, fogtömés, fogkő eltávolítás stb.

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 25.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás.