Családi fogászat fájdalommentesen

Családi fogászat fájdalommentesen

Családi fogászat fájdalommentesen

Barátságos és profi Doktornő, nyugodt környezet. Színvonalas volt az ellátás is, egyáltalán nem éreztem fájdalmat.
Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! 

Családi fogászat fájdalommentesen

Életem eddigi legnagyobb köve esett le a szívemről! 41 éves vagyok és az én gyerekkoromba az SZTK-s fogászati kezelés felért egy valódi kínzótáborral, ahol még élvezték is a gyereksírást. Ezek az emlékek sose halványulnak vagy törlődnek az ember életéből. Így évekig halogattam a fogászati kezelést. De úgy éreztem, hogy már nem lehet tovább. Így hosszas kutatómunka után akadtam a Doktornő rendelőjére. 2 órát sétáltam a szobába mire rá mertem nyomni a hívásindításra. Bementem és bent egy végtelen kedves Doktornő várt akivel őszintén mindent meg lehetett beszélni. Hihetetlen megnyugtató kisugárzással és olyan szemekkel ami felér egy fájdalomcsillapítóval. Az otthonosan berendezett rendelővel ahol nyoma se volt a fogorvosi rendelőkre jellemző jellegzetes szagnak egyből levett a lábamról. Nem hittem el de tényleg semmi fájdalom még akkor se ha már kiment az érzéstelenítő.  Ez úton szeretném tiszta szívből megköszönni a Doktornőnek, az Asszisztensnek Az most már biztos, hogy ezek után rendszeresen fogok oda járni és nem fogom elhanyagolni a fogaimat. Nagyon jó egészséget és további sikereket kívánok és kívánom, hogy még nagyon sokáig praktizáljanak! Üdvözlettel: Bagaméri Krisztián

Családi fogászat fájdalommentesen

Csak ide jövök, imádom ezt a fogászati rendelőt! Semmi sem fájt, még az injekció beadása sem!! Kedvesek velem:)

Családi fogászat fájdalommentesen

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben biztosítjuk a lehetőséget, hogy Ön altatásban is kérheti a fogászati beavatkozásokat.

Az altatásos fogászatot elsőként kezdtük Magyarországon! Emiatt nagy rutinnal végezzük az altatásos fogászati kezeléseket.

Ez alatt az idő alatt nagyon sok fogászati kezelést el tudunk végezni.

Így Önnek nem kell minden egyes fognál 1 óra altatás díját kifizetni.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75