Fogászat sürgősséggel

Fogászat sürgősséggel

Fogászat sürgősséggel

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben élvezed a fogászati kezelést, mert altatásban is kérheted!

Fogászat sürgősséggel

Nem hiszed el, hogy a fogorvos székében ülve kellemes és relaxáló élményekben lehet részed? Akkor nyilvánvalóan még nem jártál nálunk! Nálunk nem emlékszel a fogászati kezelésre!

Ha a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe jelentkezel be, a jó szerencséd egy olyan fogászati rendelőbe vitt, ahol a jó szakmai munkán kívül a páciens kényeztetése a főcél. Akármennyit változtak ugyanis a fogászati eljárások, fejlődött a fogászati érzéstelenítés és a fogászati rendelő személyzetének a modora, az emberek jó része még mindig szívből utál fogorvoshoz járni. Ennek a rossz tapasztalatokban gyökerező attitűdnek a megváltoztatását tűzte ki céljául az úgynevezett altatásos fogászat. Jelszavunk: a páciens érezze úgy magát, mintha bárhol másutt lenne, csak nem fogorvosnál!

Azt hihetnénk, hogy az altatásos fogászat ára magas. Más rendelőben tényleg így van, de nálunk egy óra altatás díja csak 25.000 Ft. Ha két fogorvos egyformán magas színvonalon és egyforma árakkal dolgozik, az emberek érthető módon azt fogják választani, akinél kellemesebben érzik magukat.

Fogászat sürgősséggel

Nagyon sokan rettegnek a fogorvostól, mert nem tudják, hogy altatásban is lehet kérni a fogászati kezelést.  Azok közül a páciensek közül, akik hallottak már az altatás lehetőségéről, 10 páciensből 10 altatásban kéri a fogászati kezelését. Ennek oka, hogy az altatásos fogászati kezelés során a páciens nem csak nem érez semmit, de nem is tud semmiről. Az altatásnak nincs kellemetlen mellékhatása, sőt az altatott páciensek kellemes érzésről számolnak be. Az altatás során a hányingeres, fóbiás betegek is könnyen kezelhetőek.

Fogászati altatásban történő professzionális fogtisztítás a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben!!!

Fogászat sürgősséggel

Kérjük, hogy amint megérkezik hozzánk, alaposan mossa meg 1 percig a mosdóban elhelyezett fertőtlenítőszerrel a kezét és a kézfejét is! Ezután öblítse le vízzel a fertőtlenítőszert! Csak egészséges állapotban jöjjön hozzánk! Ez mindannyiunk érdeke!    Köszönjük!!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt!

Telefonszám: 06-20/243-41-75