Csak sürgősségi fogászat!

Csak sürgősségi fogászat!

Csak sürgősségi fogászat!

Kedves Pácienseink!

A koronavírus járvány miatt, egy népegészségügyi határozat értelmében visszavonásig nem végezhető fogászati ellátás, csak akut esetben. Kérjük szíves megértésüket! Kérdésükkel továbbra is nyugodtan forduljanak hozzánk a +36 20 243 4175-ös telefonszámon.

Csak sürgősségi fogászat!

A Népegészségügyi Központ 2020. március 17.-től megtiltotta a fogászatoknak a betegek ellátását. Fogászati kezelésre csak akut esetben kerülhet sor. Kérjük, hogy az Ön és a többi páciens érdekében csak akut panasz esetén forduljanak hozzánk!

Csak sürgősségi fogászat!

Mint minden vírust, a koronavírust is komolyan kell vennünk, elbagatellizálni nem szabad. Az influenzához hasonlóan a koronavírus COVID-19 is cseppfertőzéssel terjed, ami lázzal, száraz köhögéssel, légszomjjal, fáradékonysággal, izomfájdalommal jár. A tünetek az esetek nagy részében enyhék, a szokásos megfázáshoz hasonlóak, leginkább csak az esetek 20 százalékában alakulnak ki súlyos tünetek. Ekkor légzési elégtelenség, tüdőgyulladás, szervi elégtelen működés is felléphet.

Koronavírus – Hogyan védekezzen?

A koronavírus elleni védekezés érdekében fontos, hogy rendszeresen, alaposan mosson kezet legalább 60%-os alkoholtartalmú fertőtlenítő folyadékkal miután megérkezett. Erre a célra használja a fogászat várójában kihelyezett 90%-os alkoholtartalmú kézfertőtlenítőt. A mosdókban is elhelyeztünk kézfertőtlenítőket, fontos hogy WC használat előtt és után is használja. Kerülje a szájhoz, archoz, szembe, orrba nyúlást.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben a kialakult helyzetet komolyan vesszük, napi többször (a szükségesnél is többször) fertőtlenítjük a fogászati kezelő és a bejárat kilincseit, az eszközöket, tárgyakat. Magánrendelőnkben kihelyezett kézfertőtlenítők vannak úgy a váróban, mint a mosdókban.

A 2020 március 2.-i Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott eljárásrendet alkalmazzuk, követjük. Biztosíthatjuk róla, hogy fogászati rendelőnk minden szükséges óvintézkedést megtett, ami a pácienseink és kollégáink védelmét szolgálja. Sürgősséggel!

Csak sürgősségi fogászat!

Ahogy eddig is, minden eszközünk steril, orvosaink és asszisztenseink maszkban és kesztyűben dolgoznak, a tárgyi feltételek folyamatosan és elegendő számban biztosítottak, így pácienseink egy steril, tiszta rendelőbe érkeznek.
Rendelőnkben a levegő cseréje megoldott, kiegyenlített szellőztetéssel rendelkezik, amely 2 fokozatú szűrésű.