Fél a fogkőeltávolítástól?

Fél a fogkőeltávolítástól?

Fél a fogkőeltávolítástól?

Akkor a a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő az Ön helye! Nálunk gyors és teljesen fájdalommentes a fogkőeltávolítás! Hozzánk mindig bátran fog jönni!

Fél a fogkőeltávolítástól?

Győrfi doktornő leszedte a fogköveimet, és semmit sem éreztem, pedig nagyon féltem. Azért féltem, mert más fogorvosok, amikor leszedték a fogkövemet nagy fájdalmat okoztak. De, itt nagyon jó volt minden. Örülök, hogy megtaláltam a Győrfi doktornőt, és a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt. Páciens vélemény: Halicska Fanni

Fél a fogkőeltávolítástól?

A fogkőlevétel azért teljesen fájdalommentes nálunk, mert a fogkő eltávolításkor az általunk alkalmazott gépi műszer lepattintja a fogakról a fogkövet, és nem sérti a fog felszínét. A rendelőnkben használt ultrahangos fogkőeltávolító eszköz feje nagyon kicsi, emiatt a szűk fogközökbe is könnyen befér. A fogorvosunk által alkalmazott fogkőeltávolító eszköz nagy teljesítményének köszönhetően, a fogkőeltávolítás a mi fogászati rendelőnkben csak rövid időt vesz igénybe. Mi figyelembe vesszük, hogy senki sem szeret sokáig ülni a fogorvosi székben!

Fogorvosunk nagy figyelmet szentel arra, hogy az érzékeny fogaknál, fognyakaknál is fájdalommentes legyen a fogkőlevétel.

Az ínykezelések során, a kezdő lépésnek számító ultrahangos fogkő eltávolítással az íny feletti és az íny alatti fogkövek nagy része eltávolítható. A mélyebb ínytasakokból, ahova az ultrahangos műszer már nem ér el, a parodontológiai kürett segítségével lehet a maradék fogkövet eltávolítani.

A Vektor terápia azonban tovább lép. Segítségével a mechanikusan megtisztított felszínek teljesen simává polírozhatóak, mélyen, az íny alatti területeken is. Miután a sima felszín nem kedvez a baktériumoknak, így az újabb gyulladás kialakulására kevés az esély. A rendszeres Vektor kezeléssel a kedvező, stabil eredmény sokáig fenntartható, a meglazult fogak stabilitása fokozható.

Fél a fogkőeltávolítástól?

Fájdalommentes lézeres ínykezelés

Fogínysorvadás kezelése lézerrel – A fogágybetegség enyhébb stádiumban visszafordítható.

A Vektor terápiát kiegészíthetjük lézerkezeléssel. A két terápia két különböző oldalról segíti a fogíny, a fogágy gyógyulását.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Várjuk Önt!

Telefonszám: 06-20/243-41-75