Biztonságos fogászat

Biztonságos fogászat

Biztonságos fogászat

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben biztonságban érezheti magát! Magas szintű fájdalommentes kezelésben lesz része, és nálunk a fertőtlenítés is magas színvonalon működik! Így óvjuk meg pácienseinket a fertőzésektől!

Az egyik fertőződési útvonalat a fertőzött felületekkel való kontaktálódás képezi. A SARS-CoV-2 vírus a műanyag, vagy rozsdamentes felületen 72 óráig, papíron 24 óráig, rézfelületen 4 óráig életképes marad.

Biztonságos fogászat

A fogászati rendelők biztonságos működésének és higiéniájának alapfeltétele, hogy megakadályozzuk a fertőzések terjedését egyik betegről a másikra. A kezeléshez használatos eszközöket ezért sterilizálni kell. A legtöbb rendelőben jelenleg még mindig használt hőlégsterilizátor a kamrájában lévő magas hő, a nyomás és vákuum hiánya miatt alkalmatlan  turbina, könyökdarab, textil, műanyagok sterilizálására.

Biztonságos fogászat

A fogászati ellátás a fertőzésveszély szempontjából kiemelt területnek számít, ami a jelenlegi világjárvány a Covid-19 elterjedése miatt még több veszélyt hordoz mint ezelőtt!

Miután sok esetben a vírushordozó nem tud fertőzöttségéről és nincsenek gére utaló klinikai jelek, tünetek, ezért minden ellátandó beteget potenciálisan fertőzöttnek kell tekinteni. Az egészségügyi ellátónak biztosítani kell mind a betegek, mind az egészségügyi személyzet higiénés védelmét. Ezt kapja meg nálunk!

A rendelőben használatos eszközök sterilizálására a legalkalmasabb eszközök az autoklávok. Megkülönböztetünk “N”, “S” és “B” típusú autoklávokat, de ezek közül csak a “B” típusú az ami alkalmas a frakcionált elő és utóvákum miatt  szilárd, üreges és porózus anyagok csomagolt vagy csomagolatlan módon való megbízható sterilizálására.

A legmagasabb szintű elvárásoknak a “B” típus autoklávok felelnek meg, amelyek használata 2007-től a fogászatok minimum feltételének részeként a legtöbb EU-országban kötelező. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben ezt használjuk!

Biztonságos fogászat

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75

Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban.

Kérheti altatásban: szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, gyökérkezelés, fogtömés, fogkő eltávolítás stb.

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 25.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás.