Megszüntetjük a fogérzékenységet!

Megszüntetjük a fogérzékenységet!

Megszüntetjük a fogérzékenységet!

Páciens vélemény: Éveket szenvedtem, mert nem tudtam enni, inni, sokszor még levegőt venni sem. Annyira érzékenyek voltak a fogaim. De, ez már a múlté!

Nagyon gyakran jelentkeznek a rendelőmben a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben a páciensek fogérzékenységgel, és arra panaszkodnak, hogy érzékenyek a fogaik, hidegre, édesre vagy akár a fogmosásra is. Vannak, akiknek már a levegővételre is érzékenyek a fogaik. Sokan nem tudnek azon az oldalon rágni, ahol az érzékenység előfordul. Ez megkeseríti a mindennapjaikat, rosszul érzik magukat. Mi ezen tudunk segíteni, és Ön innentől kezdve boldogan él, tudja mindkét oldalát rágásra használni.

A fogérzékenység nagymértékben nehezíti az ételek és italok fogyasztásának élvezetét, ami akadályt jelenthet a társas események örömeinek átélésében is. Nem csak kellemetlen: ronthatja az általános testi-lelki közérzetet, csökkentheti a magabiztosságot, az önértékelést.

Megszüntetjük a fogérzékenységet!

Mivel fogérzékenység annak következtében alakul ki, hogy a dentin a fogfelszínre kerül, szabaddá válik, enyhítéséhez megfelelő, tartós védelem biztosítása szükséges. Erre bizonyítottan hatékony lehetőséget adnak a Sensodyne fogkrémek

Megszüntetjük a fogérzékenységet!

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben az érzékenység fúrás nélkül kezelhető, egy erre a célra kifejlesztett speciális lakk segítségével. Ez erősíti a fogzománcot, csökkenti a fogérzékenységet, és emellett teljesen fájdalommentes. Ennek a kezelésnek a hatására megszűnik a fogak érzékenysége.

Egy másik kezelési lehetőség, hogy helyileg fogzománcvédő krémet használunk. Ez nem csak a fognyaki érzékenységet szünteti meg, de megelőzi a fogszuvasodás kialakulását is.

-Ugyancsak a fogérzékenységet csökkenti egy általunk használt készülék, amely miközben tisztítja a fogfelszínt, egyben teljes mértékben lezárja a szabaddá vált dentintubulusokat. Ennek köszönhetően megszűnik a fogak érzékenysége. nagyon szeretik a pácienseim ezt a fajta kezelést, hiszen előtte sokat szenvedtek a fogérzékenységtől.

Megszüntetjük a fogérzékenységet!

Miután a legtöbb esetben a fogérzékenység oka az, hogy a fogkőképződés miatt a fognyakak szabaddá válnak, ezért nagyon fontos, hogy mindig időben szedesse le fogkövét.

Időpont egyeztetés miatt, kérem, hogy hívja a 06202434175-ös telefonszámot! Várjuk!