Fájdalommentes fogászati vélemények

Fájdalommentes fogászati vélemények

Fájdalommentes fogászati vélemények

“Más fogorvos nem tudta elérzésteleníteni a fogamat. Emiatt sokat szenvedtem. A Győrfi doktornő egy injekcióval elérte, hogy semmit sem éreztem. Már a második kezelésen vagyok túl, és sohasem fájt semmi, semmit sem éreztem. Nem csak fúrta a fogamat, de már húzott is egyet. Egyiknél sem éreztem semmit. Hihetetlenül profi, és nagyon kedves. Mindig előre elmagyaráz mindent, így mindent tudok előre.”

Fájdalommentes fogászati vélemények

“Nálam a világon senki nem retteg jobban a fogorvostól. Altatásos fogászati kezelésen vettem részt,mindenki nagyon kedves volt,semmit nem éreztem. Életemben először mosolyogva jöttem ki a fogorvostól,mindenféle rossz emlék nélkül.
Nagyon ajánlom a Doktornőt mindenkinek!  ” Boza Reni véleménye a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőről és dr. Győrfi Adrienneről

Fájdalommentes fogászati vélemények

“Én alapvetően tartottam a fogorvosoktól!
Viszont mikor beléptem a Doktornő rendelőjébe, nagyon pozitív csalódás ért! Nagyon kedves és megértőek voltak velem! Mindent részletesen elmondanak, hogy mit és hogyan kell csinálni!
Doktornő annyira jól dolgozik, hogy nem is érzek semmit és nagyon hamar kész szokott lenni.
Ilyen arany kezű doktornőt kívánok mindenkinek! 😊” Rohodi Evelin véleménye a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőről és dr. Győrfi Adrienneről

“Nálam kevesen félnek jobban.Teljesen elkeseredve érkeztem a rendelőbe,mert egyetlen magánrendelőben sem tudták elérzésteleníteni a fogam,mielőtt rátaláltam volna a fehérgyöngy fogászatra.Altatásban kértem a beavatkozást,vésni kellett.Remegve léptem be biztos voltam benne,hogy itt is trauma fog érni mint eddig mindig.DE NEM!
Olyan mélyen aludtam,hogy semmire sem emlékszem,és a beavatkozás sikeres volt,ma távolítottak el a varratokat.
Olyannyira megjött a kedvem,hogy nemsokára egy bölcsességfogamat is eltávolítja a doktornő.Mindenki nagyon kedves és minden panaszt meghallgatnak.
Mindenkinek ajánlom❤️☺️
Ha egy szóval kéne jellemeznem a rendelőt: Profizmus!
A doktornőt a kérdéseimmel még augusztus 20.-án is zavarhattam, mindenre részletesen válaszolt!
Köszönök mindent!(előre és utólag is) 😊” Bauer Sziló véleménye a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőről és dr. Győrfi Adrienneről

Fájdalommentes fogászati vélemények

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Hívjon!

Telefonszám: 06-20/243-41-75