Fájdalommentes fogászatról vélemények!

Fájdalommentes fogászatról vélemények!

Fájdalommentes fogászatról vélemények!

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben nagyon sok fogászati kezelésnél lágylézert használunk. Ennek az az oka, hogy a lézerterápia gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatású, és emellett elősegíti a szövetek regenerációját, így a sebgyógyulást is. A gyógyulási idő általában a felére csökken.
Csontosodást támogató hatása is van.
Miután a lézer egy fényköteg, a lágy lézer használata teljesen fájdalommentes!
Egyik előnye a lézersugárnak, hogy a szájsebészeti műtétek közben vérzéscsillapító hatása van, valamint a műtét után kiváló sebgyógyulást biztosít.

Fájdalommentes fogászatról vélemények!

Tudom, hogy a gyökérkezeléstől, a fogfúrástól, a foghúzástól, véséstől szinte mindenki fél, valamilyen múltbéli rossz emlék vagy mások kellemetlen tapasztalata miatt. De higgyék el, ennek ma már nem kell, így lennie!

Egyetemi oktatóként a gyökérkezelés és más fogászati kezelés korrekt kivitelezését számos előadáson és tudományos cikkben oktattam.

Fogászati rendelőnk alapelve, hogy pácienseinknek semmilyen fogászati kezelés során sem szabad fájdalmat érezniük, és ezt technikai felkészültségünk messzemenően biztosítja. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben nem fáj semmi, Ön nem érez semmit.

Fájdalommentes fogászatról vélemények!

A gyökérkezelés, a foghúzás történhet helyi érzéstelenítésben, és Ön sem az injekció beadásából sem a gyökérkezelésből nem érez semmit. A gyulladt fogakat is el tudjuk érzésteleníteni.

Kérheti a gyökérkezelést altatásban is. Az altatásos fogászati kezelés közben Ön nem csak nem érez semmit, de nem is tud semmiről.

Rendelőnkben a gyökérkérkezeléssel megmentjük a beteg fogat, így elkerülhetővé válik a fog eltávolítása, majd a foghiány pótlása.

A jó gyökértömés sikeres elkészítésének elengedhetetlen feltétele a gyökércsatornahossz pontos meghatározása.

Emiatt többféle gyökércsatorna bemérő eszközt használunk, ezzel biztosítva, hogy az Ön gyökértömése olyan legyen, amivel hosszútávon őrizzük meg Önnek a gyökérkezelt fogat.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben egy vagy maximum két alkalommal befejezzük a gyökérkezelést, a gyökértömést, így hozzánk nem kell hónapokig visszajárnia.

Nálunk a pácienseknek pozitívan változik meg a véleménye a gyökérkezelésről.

Fájdalommentes fogászatról vélemények!

Időpont egyeztetés miatt, kérem, hogy hívja a 06202434175-ös telefonszámot! Várjuk Önt is!