fogszabályzás

Fogszabályozás

Fogszabályozás

Befolyásolja-e a bennünk kialakult „énképet” a fogszabályozás?

Fogszabályozás

Az össze-vissza álló, kusza fogak, nem csak esztétikailag zavaróak, de a rágószerv szempontjából is károsak. A más emberekben rólunk kialakuló kép minden korosztályban fontos, befolyásolhatja az álláslehetőségeket, a partnerkapcsolatokat. A kesze-kusza fogazatú emberek többnyire önbizalom hiányban szenvednek, takarják a fogaikat, nem mosolyognak nyitott szájjal, szégyellik a „mosolyukat”. Az emberek napjainkban egyre tudatosabbak a fogászati kezelésekkel és a szájápolással kapcsolatban, ennek köszönhetően egyre nő az igény az esztétikai fogászati kezelések iránt, így a felnőttkori fogszabályozást is egyre többen veszik igénybe. A fogszabályozási kezelés nem csak az esztétikai megítélést, az énképet, de a társadalmi elfogadottságot is javítja.

Fogszabályozás

LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYOZÓ

 Gyors és fájdalommentes megoldás

A köztudatban a fogszabályozással kapcsolatban mindenki számára nyilvánvaló, hogy úgy lehet csak igazán látványos eredményt elérni ha a kezelést már gyermekkorban elkezdik és hosszú időn keresztül fájdalommal és szenvedéssel jár együtt a mindennapokban.

A láthatatlan fogszabályozóval ezek a kérdések nem merülnek fel!

Az új innovációnak köszönhetően a precíziós 3D tervezés és gyártás segítségével maximális pontossággal a fogakra illeszthető, láthatatlan sínt kap, ami kényelmes, viselése nem jár fájdalommal, nem befolyásolja az étrendet és a komfortérzetet. A kezelés hossza lényegesen rövidebb, mint más, hagyományos eljárással zajló kezelések időtartama!

A digitális tervezés során egy szoftver segítségével, pontos és precíz számításokkal megállapítjuk, hogy milyen változásra és milyen eredményre számíthat a láthatatlan fogszabályozás végeztével. A virtuális fogmozgatási terv elkészülte után megtekinthető milyen eredmény érhető el személyre szabottan az Ön fogsoránál, így pontosan tervezhető a kezelés időtartama és költsége is

A láthatatlan fogszabályzó bármely életkorban alkalmazható, kifejezetten felnőttek számára fejlesztett eljárás!

Ez az eljárás nagyon diszkrét, teljesen észrevehetetlen a kezelés során! Egyáltalán nem befolyásolja a mindennapi életét, legyen szó kommunikációról, munkáról, kikapcsolódásról! A fogszabályzó sínek olyan esztétikus megoldást nyújtanak, mely mások számára teljesen észrevétlen, így még magabiztosabban érezheti magát a fogszabályozó kezelésed teljes hossza alatt!