Minőségi fogászat

Minőségi fogászat

Minőségi fogászat

Árkülönbség oka a különböző fogászati magánrendelők között

A fogorvosok a különböző fogászati rendelőkben nem ugyanolyan fogászati anyagokat, eszközöket, műszereket használnak. Erről a páciensek szinte semmit sem tudnak. Pl. a fogszínű, esztétikus, fényre kötő tömőanyag akár 500 féle is lehet, természetesen más minőséggel és árfekvéssel. Fogászati rendelőnk a legmagasabb színvonalú tömőanyagot, matrica- és csaprendszert alkalmazza, biztosítva ezzel, hogy a fogtömések minél tovább épek maradjanak.

Töméseinket a betét (inlay) készítés direkt eljárásával készítjük a fogorvosi székben. A GrandioSO prémium kompozit garantálja a tartósságot és az esztétikát. A Futurabond DC és Bifix QM biztosítja a megbízható adhéziót és ragasztást.

Ugyanez vonatkozik a fogpótlásokra is. A megnövekedett esztétikai igények komoly kihívást jelentenek mind a fogászat, mind a fogtechnika számára. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő csapata minden esetben kiváló minőségre törekszik, igyekszik megfelelni a jogos esztétikai elvárásoknak.

Minőségi fogászat

A szájsebészeti műtéteknél használt műszereink a szöveteket a legkevésbé roncsolják, elősegítve ezzel a betegek műtét utáni jó sebgyógyulását. Azért, hogy Ön nehogy fertőződjön egy másik beteg által, steril csomagokban tárolt steril eszközöket használunk. Ha a fogorvos a beteg érdekében a legkorszerűbb és a legjobb minőségű anyagokat, eszközöket, műszereket használja, annak komoly költségvonzata van, nem csak a fogorvos, de a beteg számára is.

A fogászati kezelések árát minden pácienssel személyesen egyeztetjük, ugyanis ez mindig az adott konkrét fogászati esettől függ.

Minőségi fogászat

A konzultáció során egy becsült árajánlatot adunk. Az adott fogászati probléma legoptimálisabb fogászati kezelését ajánljuk Önnek.

A diagnózis alapján felállított kezelési terv és a becsült árajánlat elkészítése 6.000 Ft-ba kerül, de ez az összeg jóváírásra kerül a fogászati kezelés összegéből. Azaz, ha nálunk végezteti el a fogászati kezelését, akkor a konzultáció ingyenes. Ha nem kerül sor fogászati kezelésre a rendelőnkben, a kezelési tervért és a becsült árajánlat elkészítésért kifizetett összeg nem jár vissza.

Minőségi fogászat

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt! Várjuk!

Telefonszám: 06-20/243-41-75