Fájdalommentes fogászat ára

Fájdalommentes fogászat ára

Fájdalommentes fogászat ára

A fogorvostól nagyon sokan félnek. Pedig lehet, jó élménye is! Sem az injekció beadását nem érzi, sem a fogászati fúrást, csiszolást. Nálunk minden fogászati kezelés fájdalommentes. Próbálja ki Ön is, nem fog csalódni bennünk! Csak Önre, a páciensekre figyelünk. Megteszünk mindent annak érdekében, hogy nálunk jól érezze magát!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.

Telefonszám: 06-20/243-41-75

Fájdalommentes fogászat ára

Nekünk a legfontosabb, hogy Ön jól érezze magát nálunk! Célunk, hogy szeressen visszajönni hozzánk!

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő fogorvosának legfőbb célja, hogy minden kezelés fájdalommentes legyen!

Bármilyen fogászati kezelést kérhet altatásban.

Kérheti altatásban a következő fogászati kezeléseket: szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, bölcsességfog eltávolítás, gyökérkezelés, fogtömés, fogkő eltávolítás, híd levétel, fogpótlás elkészítése, fogcsiszolás stb.

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 25.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás.

Fájdalommentes fogászat ára

Fogorvosunk, Dr. Győrfi Adrienne, elsők között kezdte meg Magyarországon altatásban kezelni a fogászati pácienseket. Emiatt nagy rutinnal végzi altatásban a különböző fogászati kezeléseket. Ön alszik és semmiről sem tud. Még arról sem, hogy elaludt. Amikor az altatóorvos felfüggeszti az altatást, Ön mosolyogva ébred, és nagyon jól érzi magát.

Az altatás, illetve a fogászati beavatkozás után a páciens a saját lábán hagyja el a rendelőt, másnap mehet dolgozni.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett altatás veszélytelen és nem káros a szervezetre. A fogászati beavatkozások elvégzése után az altatóorvos felfüggeszti az altatószerek hatását. Az altatásból való ébredés után, a páciens a saját lábán megy ki a rendelőből, majd rövid kb. 15 perces pihenő után elhagyhatja a várót. Az altatott betegek arról számolnak be, hogy az altatás után semmilyen panaszuk nincsen, sem hányingert, sem szédülést nem tapasztalnak.

Fájdalommentes fogászat ára

Sok kolléga küld hozzám beteget fogfehérítésre, gyökérkezelésre, altatásban végzett fogászati kezelésre.

Saját fognál nincs jobb! De csak egy bizonyos határig, ameddig érdemes! Utána nem szabad mindenáron ragaszkodni hozzá. Mindenre figyelünk! Hívjon!