Lézerkezelés a fogászatban

Lézerkezelés a fogászatban

Lézerkezelés a fogászatban

Lézerkezelés

lézerkezeléseket mind a szépségiparban, mind a gyógyászatban már nagyon régóta nagy sikerrel használják. Alkalmazzák a lézert végleges szőrtelenítésre, máj-és pigmentfoltok, szeplők eltávolítására, ugyanis a lézerfény segít, hogy a szervezet sejtjei el tudják szállítani a felesleges festékanyagot. Nem csak a hegeket, de a tetoválásokat is eltünteti.

Az ízületi elváltozások kezelésében ugyan csak fontos szereppel bír a lézerfény használata. Ez a szervezet bármelyik részére érvényes, így az állkapocs ízületi elváltozások kezelésében is jótékony hatású.

Lézerkezelés a fogászatban

lézer a fogászati gyakorlatban minden fogászati kezelésnél növeli a fogászati kezelések sikerességét. Nem csak a szájban lévő baktériumokat pusztítja el, de segít a sejtek megújulásában is. Ennek köszönhető, hogy mind az ínygyulladás kezelésében, mind a mozgó fogak megtartásában rendkívül hatékony. A szakirodalomban publikált beszámolók ugyancsak megerősítik, hogy a lézerkezelés a fogászatban nagymértékben jótékony hatású. A lézer fénynek nem csak antibakteriális hatást, de biostimulációs és felgyorsult gyógyulási folyamatot is tulajdonítanak.

lézer, az 1960-ban történt felfedezése óta egyre szélesebb körben terjedt el a fogászatban. A fizikai alapok, a lézerberendezések felépítése és működése, az alapvető lézeres eljárások egyre nagyobb figyelemre tettek szert.

Lézerkezelés a fogászatban

Napjainkban a nagy teljesítményű lézerekkel végzett lágyrész-beavatkozások – a parodontalis, endodontiai (gyökérkezelési), fogfehérítési, implantológiai, protetikai eljárások során a lézerkezelésnek fontos szerep jutott. A soft lézerek sebgyógyulást serkentő, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító alkalmazásai hozzájárulnak ahhoz, hogy a fogorvos sikerrel végezze fogászati beavatkozásait.

lézerkezelés több alkalomból áll. Mindig az adott fogászati problémától függ, hogy hány kezelésre kell jönnie a páciensnek. Mind a gyökérkezelésben, mind az állkapocs ízületi problémáknál nagy sikerrel használja a fogorvos a lézerfényt.

A lézerterápia egyáltalán nem fájdalmas, és nagyon hatékony, és nagyon gyors.

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben lézerkezeléssel is segítjük fogászati kezeléseink sikerességét.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75