Amalgám vagy nem?

Gyökérkezelés fájdalommentesen

Gyökérkezelés fájdalommentesen

Dr. Győrfi Adrienne a Fehérgyöngy fogászati Magánrendelő vezetője, fogorvosa. Egyetemi oktatóként a gyökérkezelés korrekt kivitelezését számos előadáson és tudományos cikkben oktatta.

Tudjuk, hogy a gyökérkezeléstől szinte mindenki fél, valamilyen múltbéli rossz emlék vagy mások kellemetlen tapasztalata miatt. De ennek ma már nem kell, így lennie!

Gyökérkezelés fájdalommentesen

Minden rossz élménnyel és híreszteléssel ellentétben a gyökérkezelés a fogak megtartását szolgáló, fájdalommentesen elvégezhető fogászati eljárás. Az is bizonyított, hogy a sikeresen gyökérkezelt fogak semmivel sem rosszabb értékűek, mint egy nem gyökérkezelt fog. A gyökérkezelt fogakra betét vagy korona is készülhet, de sok esetben a fogorvos, fogászati tömőanyaggal is fel tudja építeni a gyökérkezelt fogat.

Gyökérkezelés fájdalommentesen

Fogászati rendelőnk alapelve, hogy pácienseinknek semmilyen fogászati kezelés során sem szabad fájdalmat érezniük, és ezt technikai felkészültségünk messzemenően biztosítja.

A gyökérkezelés történhet helyi érzéstelenítésben, és Ön sem az injekció beadásából sem a gyökérkezelésből nem érez semmit. A gyulladt fogakat is el tudjuk érzésteleníteni.

Kérheti a gyökérkezelést altatásban is. Az altatásos fogászati kezelés közben Ön nem csak nem érez semmit, de nem is tud semmiről.

Rendelőnkben a gyökérkérkezeléssel megmentjük a beteg fogat, így elkerülhetővé válik a fog eltávolítása, majd a foghiány pótlása.

A jó gyökértömés sikeres elkészítésének elengedhetetlen feltétele a gyökércsatornahossz pontos meghatározása.

Emiatt Fogászati rendelőnkben többféle gyökércsatorna bemérő eszközt használunk, ezzel biztosítjuk, hogy az Ön gyökértömése olyan legyen, amivel hosszútávon őrizzük meg Önnek a gyökérkezelt fogat.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben egy vagy maximum két alkalommal befejezzük a gyökérkezelést, a gyökértömést, így hozzánk nem kell hónapokig visszajárnia.

Gyökérkezelésen voltam, és semmit sem éreztem belőle! Még az injekció beadása sem fájt. Soha sem gondoltam volna, hogy ilyen is lehet egy gyökérkezelés. Itt minden nagyon profin megy, mindenki irtó kedves! Csak ide jövök, itt semmi gond Páciens vélemény

Nálunk a pácienseknek pozitívan változik meg a véleménye a gyökérkezelésről.

Időpont egyeztetés miatt, kérem, hogy hívja a 06202434175-ös telefonszámot!