Fogérzékenység fájdalommentes kezelése

Fogérzékenység fájdalommentes kezelése

Fogérzékenység fájdalommentes kezelése

Nagyon gyakran jelentkeznek a rendelőmben a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben a páciensek fogérzékenységgel, és arra panaszkodnak, hogy érzékenyek a fogaik, hidegre, édesre vagy akár a fogmosásra is. Vannak, akiknek már a levegővételre is érzékenyek a fogaik. Sokan nem tudnak azon az oldalon rágni, ahol az érzékenység előfordul. Ez megkeseríti a mindennapjaikat, rosszul érzik magukat. Mi ezen tudunk segíteni, és Ön innentől kezdve boldogan él, tudja mindkét oldalát rágásra használni.

Fogérzékenység fájdalommentes kezelése

Ezért mondom, hogy a  tévhittel ellentétben a fogak érzékenysége  helyreállítható és egyben megszüntethető.

Fogérzékenység fájdalommentes kezelése

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben az érzékenység fúrás nélkül kezelhető, egy erre a célra kifejlesztett speciális lakk segítségével. Ez erősíti a fogzománcot, csökkenti a fogérzékenységet, és emellett teljesen fájdalommentes. Ennek a kezelésnek a hatására megszűnik a fogak érzékenysége. Hihetetlennek tűnik, de tényleg megszűnik a fogérzékenység a kezelések hatására.

Fogérzékenység fájdalommentes kezelése

Egy másik kezelési lehetőség, hogy helyileg fogzománcvédő krémet használunk. Ez nem csak a fognyaki érzékenységet szünteti meg, de megelőzi a fogszuvasodás kialakulását is.

-Ugyancsak a fogérzékenységet csökkenti egy általunk használt készülék, amely miközben tisztítja a fogfelszínt, egyben teljes mértékben lezárja a szabaddá vált dentintubulusokat. Ennek köszönhetően megszűnik a fogak érzékenysége. nagyon szeretik a pácienseim ezt a fajta kezelést, hiszen előtte sokat szenvedtek a fogérzékenységtől.

Páciens vélemény: nagyon sokat szenvedtem a fogaimmal, több fogorvosnál is voltam, de mindegyik azt mondta, hogy nem tud rajtam segíteni. Míg nem megtaláltam a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, amelyet egy ismerősöm ajánlott. Azt mondta, hogy ide menjek el, mert itt biztos, hogy lesz segítség a problémámra. És, teljesen igaza volt. A Győrfi doktornő nagyon kedvesen fogadott, és tényleg megoldotta, elmúlt a fogérzékenységem. Nagyon hálás vagyok mindezért. Vajay Ivett😊

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét.

Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban is. Várjuk a hívását! Bármikor hívhat minket!

Telefonszám: 06-20/243-41-75