Foghúzás fájdalommentesen

Fogászati akció

Fogászati akció

Altatásban egyszerre több fogat is tudunk kezelni, és nálunk csak 25 ezer Ft-ba kerül  1 óra altatás.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő mindenki számára elérhető helyen a XIV. kerületben, Budapesten várja kedves pácienseit! Orvosaink magas színvonalon, teljesen fájdalommentes fogászati beavatkozásokat végeznek, az esztétikai fogászat legmodernebb technikai hátterével.

Fogászati akció

A rendelő vezetője, Dr. Győrfi Adrienne kandidátus, egyetemi docens egy olyan nemzetközi színvonalú fogászati rendelőt alakított ki, ahol a ma ismert legkorszerűbb módszereket és a legújabb eljárásokat alkalmazzuk. A magánrendelő munkatársai a teljesen fájdalommentes fogászati beavatkozásokhoz nyújtanak segítséget. Rendelőnk számos Egészség Pénztárral szerződésben áll.

Fogászati akció

Rendelőnk tevékenységei közé tartozik többek között a fogfehérítés, fogszínű restaurációk, tömések, betétek (inlay-ek), fémmentes kerámia fogpótlások (porcelánhéjak, koronák, hidak), implantátumok készítése, speciális gyökérkezelési technikák, góckutatás, fájdalommentes érzéstelenítés különleges módszerrel, altatásban végzett fogászati kezelés stb. Az általános fogászati gyakorlaton kívül gyermekfogászattal, kismama fogászattal és szájsebészettel is foglalkozunk.

Fogászati akció

Az esztétikai szempontok és a magas szakmai színvonal biztosítása mellett legfontosabbnak azt tarjuk, hogy rendelőnkben a fogászati beavatkozások fájdalommentesek legyenek, beleértve ebbe, már a fogászati érzéstelenítést is. Rendelőnkben az érzéstelenítő beadását többféle módszerrel tesszük kíméletessé! Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja a félelmét!

Fogászati akció

Több, mint 15 éve végzünk altatásos fogászati kezelést, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben. Magyarországon elsők között kezdtük el az altatásos fogászatot.

Kinek ajánljuk az altatásban történő fogászati kezelést. Tulajdonképpen, bárkinek! Bárkinek, aki FÉL a fogorvostól, valamint a fogászati kezeléstől.

Aki egész egyszerűen nem akar tudni semmit a fog-i kez-ről, nem akarja hallani a fúró hangját

Aki hányingeres, és öklendezik, ha a szájába nyúlnak. Ezeket a pácienseket, alt nélkül nem is igen lehet kezelni.

Kérheti altatásban a következő fogászati kezeléseket: szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, bölcsességfog eltávolítás, gyökérkezelés, fogtömés, fogkő eltávolítás, híd levétel, fogpótlás elkészítése, fogcsiszolás stb.

Fogászati akció

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 25.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás. Várjuk Önt is!