Szájsebészet fájdalommentesen

Fájdalommentes szájsebészet

Fájdalommentes szájsebészet

FORRADALMI ÚJDONSÁG A FOGÁSZATI ÉRZÉSTELENÍTÉSBEN!

Nálunk nem érzi sem a tűszúrást, sem a fogászati érzéstelenítő beadását! Fájdalommentes fogászati érzéstelenítés!

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő szakembereinek a legfőbb célja, hogy nálunk minden fogászati beavatkozás fájdalommentes legyen, beleértve  a fogászati érzéstelenítő beadását is. Ezért egy teljesen új módszerrel végezzük a fogászati érzéstelenítést.

-Legelőször egy speciális érzéstelenítő anyag segítségével, egy zselével vagy spray-vel elzsibbasztom azt a területet, ahova majd az injekciót adom.

-Sokkal kisebb, rövidebb, vékonyabb tűvel adom be a fogászati injekciót, így Ön nem érez semmit ebből! Ennél a módszernél nincsen fájdalom, nincsen feszítő érzés! Észre sem veszi, hogy már beadtam az érzéstelenítőt.

Egészen pici kisgyerek pácienseim is azt mondják, hogy nem éreztek semmit.

-Gyulladt fogat is el lehet ily módon érzésteleníteni, és Ön teljesen fájdalommentesen éli meg a fogászati kezelését. Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

-Mind az injekció beadása, mind a fogászati kezelés nálunk fájdalommentes.

-Ha Ön semmiről sem akar tudni, és semmit sem akar hallani vagy látni, akkor nálunk altatásban is kérheti a kezelését.

Fájdalommentes szájsebészet

Mitől lesz rendelőnkben fájdalommentes egy szájsebészeti beavatkozás?

Alapvetően a szájsebészeti beavatkozásoknak rossz hírük van. A foghúzástól, egy beletört gyökér eltávolításától, vagy egy bölcsességfog vésésétől szinte minden ember fél. Legtöbbször mindenki attól tart, hogy a fog eltávolítása fájdalommal fog járni.

Ugyanakkor, megfelelő odafigyeléssel, szakmai felkészültséggel, és nem utolsó sorban speciális szájsebészeti eszközökkel ezeket a beavatkozásokat teljesen fájdalommentesen is el lehet végezni. Még gyulladt, bedagadt fog esetében is!

Fájdalommentes szájsebészet

Rendelőnkben olyan speciális szájsebészeti eszközöket használunk, amelyekkel a műtéteket rövid idő alatt, kíméletesen és nagy biztonsággal tudjuk elvégezni. Ezekkel a műszerekkel megóvjuk a fogeltávolítás körüli csontot. Ez nagyon fontos szempont a későbbi fogpótlás miatt.

Ön a fogeltávolítás után sem érez erős fájdalmat, nem dagad be a műtéti terület, ugyanúgy folytathatja a tevékenységeit, mint a beavatkozás előtt.

Fájdalommentes szájsebészet

Időpont egyeztetés miatt, kérem, hogy hívja a 06202434175-ös telefonszámot!