Fájdalommentes fogorvost szeretnék

Fájdalommentes fogorvost szeretnék

Fájdalommentes fogorvost szeretnék

Fogászati kezelés altatásban

A betegek nagy része szorongással, a fogászati kezelés iránti komoly félelemmel érkezik, mely sok esetben lehetetlenné teszi a fogászati beavatkozások elvégzését. A nagyon félős páciensek nagy része el sem megy fogorvoshoz, mert már volt valamilyen kellemetlen fogászati élménye. Fogászati rendelőnkben ezért lehetőséget teremtettünk arra, hogy igény szerint, altatásban végezzünk bármely fogászati beavatkozást, illetve szájsebészeti kezelést.

Fájdalommentes fogorvost szeretnék

Az altatásos fogászati beavatkozás lehetősége megkíméli Önt a fogászati kezelésekkel szemben támasztott félelmeitől! Az altatást speciálisan képzett aneszteziológus szakorvosunk végzi.

Az altatás nem más, mint az egész testre kiterjedő általános érzéstelenítés, melynek során a páciens nincs tudatánál, így emlékképek és fájdalomérzés nélkül végezhető el bármilyen fogászati kezelés vagy szájsebészeti beavatkozás. Az altatás  a központi idegrendszer megfelelő elemeinek átmeneti kikapcsolását jelenti.

Az aneszteziológus szakorvosunk feladata a páciens altatása, hogy a fogászati beavatkozás alatt ne érezzen fájdalmat.

Fájdalommentes fogorvost szeretnék

Bármilyen fogászati kezelést (fogkő eltávolítás, fogtömés, szájsebészeti beavatkozás, fogpótlás, gyökérkezelés) kérhet altatásban!

Nálunk átalussza a fogászati kezelést! Nem csak nem érez semmit a fogászati kezelésből, de észre sem veszi, hogy elaludt, és remekül érzi magát az altatás közben, és az altatás után is.

Milyen altatást alkalmazunk fogászati kezeléseink során?

Fogászati rendelőnkben a fogászati kezelésekhez szükséges legoptimálisabb altatást végezzük. A fogászati altatás során a páciens alszik, és ébredés után nem emlékszik semmire! Emiatt nem marad kellemetlen élménye a fogászati beavatkozás után! Maga az altatás kellemes, eufórikus érzést biztosít, az altatás felfüggesztése után sincs kellemetlen érzése a fogászati páciensnek. SŐT, Ön pihen a fogászati rendelőnkben egy jót!! Sok páciens számol be arról, hogy milyen jól kipihente magát nálunk a fogászati kezelés közben. Sokan kérdezik, hogy mikor jöhetnek legközelebb altatásos fogászati kezelésre, mert már alig várják.

Fájdalommentes fogorvost szeretnék

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 25.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás.

Fájdalommentes fogorvost szeretnék

Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75