Fájdalommentes Fogászat Budapesten!

Fájdalommentes Fogászat Budapesten!

Fájdalommentes Fogászat Budapesten!

Hihetetlennek tűnik, de létezik olyan fogászat, ahol nem fáj semmilyen fogászati kezelés! Erre példa a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő!

“Nálam a világon senki nem retteg jobban a fogorvostól. Altatásos fogászati kezelésen vettem részt,mindenki nagyon kedves volt,semmit nem éreztem. Életemben először mosolyogva jöttem ki a fogorvostól,mindenféle rossz emlék nélkül.
Nagyon ajánlom a Doktornőt mindenkinek!  ” Boza Reni véleménye a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőről és dr. Győrfi Adrienneről

Fájdalommentes Fogászat Budapesten!

“Más fogorvos nem tudta elérzésteleníteni a fogamat. Emiatt sokat szenvedtem. A Győrfi doktornő egy injekcióval elérte, hogy semmit sem éreztem. Már a második kezelésen vagyok túl, és sohasem fájt semmi, semmit sem éreztem. Nem csak fúrta a fogamat, de már húzott is egyet. Egyiknél sem éreztem semmit. Hihetetlenül profi, és nagyon kedves. Mindig előre elmagyaráz mindent, így mindent tudok előre.”

Fájdalommentes Fogászat Budapesten!

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben minden  fogászati beavatkozás fájdalommentes. Legyen az szájsebészeti kezelés, gyökértömés vagy fogpótlás.

A rendelőnk szakembereinek a legfőbb célja, hogy nálunk minden fájdalommentes legyen! Még a fogászati érzéstelenítő beadása is.

Ezért teljesen más, új módszerrel, más tűvel adjuk be a fogászati injekciót, így Ön nem érez semmit ebből! Nincsen fájdalom, nincsen feszítő érzés!

Foghúzás és fogvésés utáni hasznos tudnivalók!

  1. A műtét napján mosson fogat, de még aznap nem kell megmosnia a sebet.
  2. Ne szívogassa a sebet! A műtét napján ne köpködjön, ne öblögessen!
  3. Vér szivároghat a sebből, ettől nem kell megijednie, a nyála is véres lehet.

Másnap reggeltől, három napon keresztül, naponta ötször mossa meg a fogait, az ínyét is, plusz a sebet is fogkefével, rajta fogkrémmel (nem kell bele nyúlni a sebbe). Ne kímélje a sebet, bátran MOSSA!!! ha varrat van, azt is mosnia kell! Ne kímélje!

Fájdalommentes Fogászat Budapesten!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Altatásban is kezeljük, ha Ön ezt szeretné!
Telefonszám: 06-20/243-41-75