Profi fogászat Budapesten

Profi fogászat Budapesten

Profi fogászat Budapesten

A lézer terápia gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatású, és emellett elősegíti a szövetek regenerációját, így a sebgyógyulást is. A gyógyulási idő általában a felére csökken. Csontosodást támogató hatása is van.

Miután a lézer egy fényköteg, a lágy lézer használata teljesen fájdalommentes. Egyik előnye a lézersugárnak, hogy a szájsebészeti műtétek közben vérzéscsillapító hatása van, valamint a műtét után kiváló sebgyógyulást biztosít.

Gyökérkezelés során a gyökércsatorna lézeres fertőtlenítése kiegészíti a hagyományos gyökérkezelést. A lézerfény energiája képes elpusztítani a gyökércsatornában lévő baktériumokat. A lézer alkalmazásával a gyökérkezelések sikerességi aránya megnövekszik.

Profi fogászat Budapesten

A csiszolás nélküli fogpótlás egy olyan eljárás, mely nagymértékben megkíméli a még meglévő fogakat. Célunk: hogy a saját fogakat a lehető legtovább megtarthassák a pácienseim.

A csiszolás nélküli fogpótlásnak két módját alkalmazom a rendelőben. Az egyik során, sem lecsiszolni, sem gyökérkezelni nem szükséges a foghiány melletti fogakat, a hiányzó fog pótlása pedig egy szalag segítségével történik. A szalagot tömőanyaggal rögzítem a szomszédos fogakhoz, majd ezután a hiányzó fogat tömőanyagból formázom meg. A másik módszer során, a foghiány melletti fogakba, a fogtechnikus által elkészített betétekkel rögzítjük a hiányzó fogat vagy fogakat.

Profi fogászat Budapesten

Letört fog pótlása láthatatlanul!

A saját fognál nincs jobb! Éppen ezért, azt a fogat, ami menthető, meg kell tartani! Egy letört fogat gyönyörűen ki  lehet pótolni tömőanyaggal, a fog eltávolítása nélkül! Nem kell félni a fog lecsiszolásától sem, mert egy jól elkészített korona védi a kevés foganyaggal rendelkező fogat. Így Önnek a saját foga marad meg.

Profi fogászat Budapesten

A fog ugyanolyan szervünk, mint a szív, a vese vagy a máj. Ugyanakkor az emberi szervezet egyetlen olyan része, amely önmaga nem képes regenerálódni!

Ugyanakkor fogaink állapota hatással van egész szervezetünk egészségi állapotára. A fogszuvadás például krónikus fertőzések gócpontja lehet, s lehetséges következményei között tartják számon az allergiát, mandulagyulladást, reumát, szájpenészt, érelmeszesedést vagy éppen infarktust.

Telefonszám:06-20/2434175. Hívjon!