Együttműködő partnereink

MediCredit Zrt. “Egészséges Hitelek”

Együttműködő partnereink

Marika Kozmetika

Együttműködő partnereink

Nagy Lovas Áruház

Együttműködő partnereink

Palatinus Fitness

Együttműködő partnereink

Zablakert Lovasiskola és Lovarda

Együttműködő partnereink

Minden, ami óvoda – Közérthetően Szülőknek!

Együttműködő partnereink

Gyógymasszázs, masszázs 

Fogászati klinikánk  Budapesten a XIV. kerületben Zuglóban található. Rendelőnk gépjárművel és tömegközlekedéssel is nagyon jól megközelíthető. A rendelő előtt szabad, ingyenes parkolási lehetőség van. 

Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban.

Kérheti altatásban: szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, gyökérkezelés, fogtömés, fogkő eltávolítás stb.

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 25.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás.

Az altatásos fogászatot elsőként kezdtük Magyarországon! Emiatt nagy rutinnal végezzük az altatásos fogászati kezeléseket.

A diagnózis alapján felállított kezelési terv és a becsült árajánlat elkészítése 6.000 Ft-ba kerül, de ez az összeg jóváírásra kerül a kezelés összegéből. Ha nem kerül sor fogászati kezelésre, a kezelési tervért és a becsült árajánlat elkészítésért kifizetett összeg nem jár vissza.

A becsült árajánlat elkészítése nem az összes, hanem a mindig soron következő fogászati beavatkozásra vonatkozik. Sok esetben a teljes száj rendbe tételének a pontos összege előre nem kiszámítható, ez különösen vonatkozik az altatásban végzett fogászati kezelések becsült árajánlatára. Altatásos fogászati kezelésre csak abban az esetben írunk be pácienst, ha 25.000 Ft-tal lefoglalja az előre egyeztetett időpontot. Ha bármilyen oknál fogva a páciens, az általa kért időpontban nem jelenik meg, vagy a megbeszélt időpontot előzetesen lemondja, úgy a 25.000 Ft nem jár vissza a páciensnek. A megbeszélt időpontot nem tudjuk más alkalomra áttenni, ezért a páciensnek tudomásul kell vennie, hogy, amennyiben bármilyen oknál fogva változtatni akar a lefoglalt altatási időponton, úgy a 25.000 Ft nem jár vissza. Ez akkor is érvényes, ha a páciensnek előre nem látható és nem kiszámítható probléma adódik, mint pl. betegség, baleset stb. A fogászati kezelések kapcsán előfordulható szövődmények részletes leírását, kérjük, hogy olvassa el.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75