Jó fogászat mindenkinek!

Jó fogászat mindenkinek!

Jó fogászat mindenkinek!

Ismerje meg exkluzív fogászatunkat és kezeltesse fogait a Fehérgyöngy Fogászat Magánrendelőben! A  Fehérgyöngy Fogászat Magánrendelő falai között a fájdalommentes fogászati beavatkozás minden feltétele adott. Nálunk semmilyen fogászati kezelés nem fájdalmas. Sem az injekció beadása, sem a fogkő eltávolítás, sem a fogfúrás, foghúzás. Nálunk nyugodtan hátradőlhet, legyen szó akár szájsebészeti beavatkozásról, akár fogpótlásról, fogszabályozásról vagy fogimplantátum behelyezéséről. Tapasztalt fogorvosunk és szájsebészünk szakértő tudással ragyogó mosolyt varázsol az Ön arcára is!

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő fogorvosának legfőbb célja, hogy minden kezelés fájdalommentes legyen!

Jó fogászat mindenkinek!

Fájdalommentes fogászat eljárások

  • Modern, exkluzív klinika Budapest, Zugló szívében
  • Legújabb technológiák, minőségi anyagok
  • Szakképzett, gyakorlott fogorvos
  • Minőség és garancia, kiváló ár-érték arány
  • Teljes körű ellátás: általános kezelések, implantáció, fog eltávolítás, fogkő eltávolítás, fogszabályozás
  • Kezelések garanciával
  • Fájdalommentes kezelések

Jó fogászat mindenkinek!

Fogorvosunk, Dr. Győrfi Adrienne, elsők között kezdte meg Magyarországon altatásban kezelni a fogászati pácienseket. Emiatt nagy rutinnal végzi altatásban a különböző fogászati kezeléseket. Ön alszik és semmiről sem tud. Még arról sem, hogy elaludt. Amikor az altatóorvos felfüggeszti az altatást, Ön mosolyogva ébred, és nagyon jól érzi magát.

Az altatás, illetve a fogászati beavatkozás után a páciens a saját lábán hagyja el a rendelőt, másnap mehet dolgozni.

Kérheti altatásban a következő fogászati kezeléseket: szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, bölcsességfog eltávolítás, gyökérkezelés, fogtömés, fogkő eltávolítás, híd levétel, fogpótlás elkészítése, fogcsiszolás, fogfúrás stb.

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 25.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás.

Jó fogászat mindenkinek!

Telefonszám: 06-20/243-41-75, várjuk az Ön hívását is!

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett altatás veszélytelen. A fogászati beavatkozások elvégzése után az altatóorvos felfüggeszti az altatószerek hatását. Az altatásból való ébredés után, a páciens a saját lábán megy ki a rendelőből, majd rövid kb. 15 perces pihenő után elhagyhatja a várót. Az altatott betegek arról számolnak be, hogy az altatás után semmilyen panaszuk nincsen, sem hányingert, sem szédülést nem tapasztalnak.