Ideális fogászat

Ideális fogászat

Ideális fogászat

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben biztosítjuk a lehetőséget, hogy Ön altatásban is kérheti a fogászati beavatkozásokat.

Páciens vélemény: Rettegek a tűszúrástól, ezért történt az, hogy már 10 éve nem voltam fogorvosnál. Az interneten kutakodtam, amikor rátaláltam a Doktornő fogászati rendelőjére. Hál istennek, mert semmi sem fájt. Kaptam injekciót, de semmit nem éreztem belőle, észre se vettem, hogy már beadta a doktornő.  Előtte már elzsibbasztotta az ínyemet egy nagyon finom ízű zselével. A fogfúrásból sem éreztem semmit, és nagyon gyorsan kész lett. Isteni keze van, még sosem jártam ilyen ügyes és kedves fogorvosnál! Ráadásul mindent türelmesen elmagyaráz, emberként bánik velem. A többi fogam is megcsináltatom itt, az már biztos! Nagy- nagy köszönettel: Nagy Imréné, Zsuzsa

Ideális fogászat

Kedves Olvasó!

Páciens vélemény: 21 éves vagyok Liza bátyja Vince, azért szeretek az Adrienhez járni, mert a beavatkozásai közül egyik sem fájt! Pedig tejfogat is húzott, és injekciót is adott, abból sem éreztem semmit. 6 éves korom óta járok hozzá, nincs rossz fogam, és ezt neki köszönhetem.

Ifj. Baranyi Vince

Ideális fogászat

Páciens vélemény: Szerdán este voltam Önnél műtéten, és nagyon jó hírekkel tudok szolgálni! A bölcsességfogam helye aznap éjjel sem fájt, azóta egy pillanatra sem éreztem fájdalmat még csak a környékén sem, pedig nagyon tartottam tőle! Még egyszer szeretném nagyon megköszönni, hogy semmi rossz emlékem nincs a dologgal kapcsolatban, és ezúton szeretnék elnézést is kérni a kitörő jókedvért, aminek kíséretében ébredtem az altatásból, majd ücsörögtem a váróban még egy jó darabig, legalábbis a párom elmondása szerint, mert azóta is előszeretettel felemlegeti ezt nekem! :-) Valószínűleg nem sok vicces fogászattal kapcsolatos történet keringhet, de én maximálisan örülök,

hogy az enyém így végződött! :-) Köszönettel és üdvözlettel: Antal Eszter

Ideális fogászat

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését! Várjuk Önt!
Telefonszám: 06-20/243-41-75