Fogérzékenység kezelése

Fogérzékenység kezelése

Fogérzékenység kezelése

Fogászati felmérések szerint minden harmadik ember tapasztalhatta már a fogérzékenység fájdalmas tüneteit.

Egy fogászati vizsgálat pedig arról tanúskodik, hogy ez nem csak az idősebbeknek okozhat gondot:
öt 18-35 év közötti fiatal közül kettő élt át ilyet. A megoldás ma már könnyen elérhető lehet, mégis sokan szenvednek hosszú éveken át fogérzékenység miatt.

Az érzékeny fogak befolyásolják az emberek hétköznapjait, nem tudnak rágni az érzékeny fogakon, nem tudják tisztítani fogkefével a fájdalmas, érzékeny fogakat.

Fogérzékenység kezelése

A fogérzékenység nagymértékben nehezíti az ételek és italok fogyasztásának élvezetét, ami akadályt jelenthet a társas események örömeinek átélésében is. Nem csak kellemetlen: ronthatja az általános testi-lelki közérzetet, csökkentheti a magabiztosságot.

Fogérzékenység kezelése

Kialakulásában éppúgy közrejátszhat fogágygyulladás, mint a magas savtartalmú ételek, italok gyakori fogyasztása, a nem megfelelő szájápolás, és az erőteljes fogmosás.

Fogászati felmérések szerint akár minden harmadik ember tapasztalhatta már a fogérzékenység fájdalmas tüneteit. És, ez borzalmas érzés!

Fogérzékenység kezelése

Mivel a fogérzékenység annak következtében alakul ki, hogy a dentin a fogfelszínre kerül, szabaddá válik, megszüntetéséhez megfelelő, tartós védelem biztosítása szükséges. Erre bizonyítottan hatékony lehetőséget adnak a Sensodyne fogkrémek.

Fogérzékenység kezelése

A Sensodyne Repair & Protect fogkrémek az előírásnak megfelelő használat esetén hidroxiapatit-szerű védőréteget képeznek a szabaddá vált dentin felszínén és a tubulusok belsejében, hosszú távon csökkentve a fogérzékenységet.

A Sensodyne Rapid fogkrémek gyors enyhülést nyújtanak: előírásoknak megfelelő alkalmazással akár 60 másodperc alatt klinikailag igazolt fájdalomenyhülés érhető el. Ez a készítmény ón-fluoridot, valamint bio-polimer kötőanyagot tartalmaz, és a savaknak ellenállva védi a dentincsatornákat.

  • érdeklődünk páciensünk fogérzékenységéről,
  • elmagyarázzuk neki, hogy kezelheti érzékeny fogait,
  • tanácsot adunk az érzékeny fogak speciális ápolásáról!

Fogérzékenység kezelése

Számos professzionális megoldás áll rendelkezésünkre, hogy Önnek megszüntessük a fogérzékenységét!

Ha nincs foganyagveszteség, akkor fogfúrás nélkül oldjuk meg a problémáját!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75