Fogérzékenység ellen

Fogérzékenység ellen

Fogérzékenység ellen

A fogérzékenység nagymértékben nehezíti az ételek és italok fogyasztásának élvezetét, ami akadályt jelenthet a társas események örömeinek átélésében is. Nem csak kellemetlen, hanem ronthatja az általános testi-lelki közérzetet, csökkentheti a magabiztosságot, az önértékelést, a jó közérzetet.

Sokan még a fogukat sem tudják megmosni, annyira érzékenyek a fogaik. DE, MINDENRE van megoldás! A fogérzékenységre is! A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben megszüntetjük a fogérzékenységét! Több kezelési megoldásunk is van! Ilyenek, többek között a helyi fluor kezelés, speciális lakk bevonat! Minden esetben, az adott fogérzékenységnek megfelelően választjuk ki a legoptimálisabb kezelést!

Felmérések szerint akár háromból egy ember tapasztalhatta már a fogérzékenység fájdalmas tüneteit. Egy többcentrumú vizsgálat pedig arról tanúskodik, hogy ez nem csak az idősebbeknek okozhat gondot: öt 18-35 év közötti fiatal közül kettő élt át ilyet. A megoldás ma már könnyen elérhető lehet, mégis sokan szenvednek hosszú éveken át fogérzékenység miatt.

Fogérzékenység ellen
Kialakulásában éppúgy közrejátszhat fogágygyulladás, mint a magas savtartalmú ételek, italok gyakori fogyasztása, a nem megfelelő szájápolás, az erőteljes fogmosás, de hozzájárulhatnak egyes betegségek, például a reflux káros hatásai is.

Mivel fogérzékenység annak következtében alakul ki, hogy a dentin a fogfelszínre kerül, szabaddá válik, enyhítéséhez megfelelő, tartós védelem biztosítása szükséges. Erre bizonyítottan hatékony lehetőséget adnak fogkrémek, mint pl. a Sensodyne fogkrémek.

A Sensodyne Repair & Protect fogkrémek az előírásnak megfelelő használat esetén hidroxiapatit-szerű védőréteget képeznek a szabaddá vált dentin felszínén és a tubulusok belsejében, hosszú távon csökkentve a fogérzékenységet.

A Sensodyne Rapid fogkrémek gyors enyhülést nyújtanak: előírásnak megfelelő alkalmazással akár 60 másodperc alatt klinikailag igazolt fájdalomenyhülés érhető el. Ez a készítmény ón-fluoridot, valamint bio-polimer kötőanyagot tartalmaz, és a savaknak ellenállva védi a dentincsatornákat.

Fogérzékenység ellen

A mai korszerű fogorvosi kezeléseknél mindenre van megoldás. napjainkban már nem kell szenvednie! Nem kell együtt élnie a fájdalommal, mi találunk megoldást!

Fogérzékenység ellen

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.

Telefonszám: 06-20/243-41-75