Foghúzás fájdalommentesen

Fájdalommentes fogászati érzéstelenítés

Fájdalommentes fogászati injekció

Nálunk nem érzi sem a tűszúrást, sem a fogászati érzéstelenítő beadását! Fájdalommentes fogászati érzéstelenítés!

Fájdalommentes fogászati injekció

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő szakembereinek a legfőbb célja, hogy nálunk minden fogászati beavatkozás fájdalommentes legyen! Beleértve  a fogászati érzéstelenítő beadását is.

Ezért egy teljesen új módszerrel végezzük a fogászati érzéstelenítést.

Fájdalommentes fogászati injekció

Legelőször egy speciális érzéstelenítő anyag segítségével, egy zselével vagy spray-vel elzsibbasztom azt a területet, ahova majd az injekciót beadom.

Sokkal kisebb, rövidebb, vékonyabb tűvel adom be a fogászati injekciót! Így Ön nem érez semmit ebből! Ennél a módszernél nincsen fájdalom, nincsen feszítő érzés! Észre sem veszi, hogy már beadtam az érzéstelenítőt.

Fájdalommentes fogászati injekció

Egészen pici kisgyerek pácienseim is azt mondják, hogy nem éreztek semmit! Gyulladt fogat is el lehet ily módon érzésteleníteni, és Ön teljesen fájdalommentesen éli meg a fogászati kezelését.

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Mind az injekció beadása, mind a fogászati kezelés nálunk abszolút fájdalommentes!

Fogászatban alkalmazott érzéstelenítési eljárások: Nyálkahártya felületi érzéstelenítése, Terminális infiltrációs) érzéstelenítés, Submucosus infiltráció, Vezetéses érzéstelenítés

Lehetséges érzéstelenítő oldatok:

Procain
Inj. Lidocain 2% adrenalin nélkül
Inj. Lidocain-Adrenalin 2%
Lidocain spray 10%
Articain (Inj. Ultracain DS Forte 4%)
Bupivacain (Marcain 0,25%)

Hosszú távú tapasztalataink szerint a fájdalommentes kezelés első sorban a páciens érzékenységétől függ. Fontos, hogy a megértő, gondoskodó fogorvos és a rendelő bizalmat ébresszen a páciensben, így bármelyik fogászati kezelés sokkal könnyebbé válik.

A kezelés előtt, a megbeszélés során fogorvosunk megértően kezeli a páciens félelmeit, megnyugtató kommunikációval igyekszik csökkenteni azt. Fontos számunkra, hogy minden páciens érezze, ott és akkor ő a legfontosabb, átérezzük feszültségét, félelmeit.

Az emberi hozzáállás mellett, természetesen kiváló anyagok és technikák is fogorvosunk rendelkezésére áll, hogy a kezeléseket fájdalommentesen végezhesse el.

Ha Ön semmiről sem akar tudni, és semmit sem akar hallani vagy látni, akkor nálunk altatásban is kérheti a kezelését.

Időpont egyeztetés miatt, kérem, hogy hívja a 06202434175-ös telefonszámot!