Fájdalommentes fogászat jó áron

Fájdalommentes fogászat jó áron

Fájdalommentes fogászat jó áron

Hihetetlen, de lehet fájdalommentesen végezni a fogászati kezeléseket! Tudjuk, hogy nagyon sok rossz emlék kötődik a fogászati kezelésekhez, DE, nem nálunk!

Fájdalommentes fogászat jó áron

Páciens vélemény: Áldott Győrfi Adrienne Doktornő!

Ezúton is hálás köszönetemet szeretném Önnek kifejezni. Mellékelem köszönő levelemet:

A doktornő 15 évvel ezelőtt a teljes felső fogaimat kezelte gyökértömésekkel, majd hidakra/ koronákra előkészítéssel. Nagyszerű munkát végzett, talán ma is meglenne épen mind a 16 „elem”, ha nem tört volna el az egyik híd…Tehát újra felkerestem, és új csodát éltem meg, mert újjá „varázsolta” az egészet.

Szakértelme bámulatos, szeretném ha tudnák az emberek, hogy milyen gyógyító erőt ajándékozott a doktornőnek az Úr! Akinek gondja van a fogaival, jobb helyre nem is mehetne…

Életére, családjára, munkájára – mely nyilván elhívása is egyben, a mindenható Isten további áldását kívánom!

Egy erősítő – stílszerű – üzenetet szeretnék küldeni Önnek, amely a Bibliában van megírva:

„Ékes korona leszel az Úr kezében, királyi fejdísz Istened tenyerén” (Ézsaiás Próféta Könyve 62.3)

áldásos tisztelettel:

Vadász Sándor

Fájdalommentes fogászat jó áron

“Nálam a világon senki nem retteg jobban a fogorvostól. Altatásos fogászati kezelésen vettem részt,mindenki nagyon kedves volt,semmit nem éreztem. Életemben először mosolyogva jöttem ki a fogorvostól,mindenféle rossz emlék nélkül.
Nagyon ajánlom a Doktornőt mindenkinek!  ” Boza Reni véleménye a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőről és dr. Győrfi Adrienneről

Fájdalommentes fogászat jó áron

“Én alapvetően tartottam a fogorvosoktól!
Viszont mikor beléptem a Doktornő rendelőjébe, nagyon pozitív csalódás ért! Nagyon kedves és megértőek voltak velem! Mindent részletesen elmondanak, hogy mit és hogyan kell csinálni!
Doktornő annyira jól dolgozik, hogy nem is érzek semmit és nagyon hamar kész szokott lenni.
Ilyen arany kezű doktornőt kívánok mindenkinek! 😊” Rohodi Evelin véleménye a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőről és dr. Győrfi Adrienneről

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Várjuk Önt is! Nálunk minden rendben lesz, jól fogja érezni magát!

Telefonszám: 06-20/243-41-75