Fájdalommentes fogászat ismérvei

Fájdalommentes fogászat ismérvei

Fájdalommentes fogászat ismérvei

Szinte minden ember fél a fogorvostól. Nagyon ritkán találkozom olyan pácienssel, akinek még nem lett volna rossz élménye a fogászaton. Éppen ezért, mindenki halogatja, hogy elmenjen a fogorvoshoz. Csak akkor megy el valaki, ha fájdalma, arc duzzanat keletkezik. Ezen kell változtatni! Ezen változtatunk mi! Mert nálunk semmilyen fogászati beavatkozás nem fáj!

Fájdalommentes fogászat ismérvei

Csak jó emléke lesz a fogászati beavatkozásról! És, akkor már nem fog félni eljönni a további fogászati kezelésekre.

Persze a rendszeres szakorvosi ellenőrzésről sem szabad megfeledkeznünk. Milyen anyagokat használnak a fogfelépítéshez? A Fehérgyöngyben kizárólag a legkorszerűbb anyagokkal és eszközökkel dolgozunk. A fogszövet pótlására különböző nagy keménységű tömőanyagokat használunk. A tömőanyagok foghoz való kötődését speciális ragasztókkal erősítjük. A fogfelépítéshez szükséges technikai segédeszközök, a különböző csaprendszerek elengedhetetlen feltételei a magas színvonalú munkának.  Ezek biztosítják a felépített fogak hosszú élettartamát.

Fájdalommentes fogászat ismérvei

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben minden  fogászati beavatkozás fájdalommentes. Legyen az szájsebészeti kezelés, gyökértömés vagy fogpótlás. Fogtömés vagy fogkő eltávolítás!

A rendelőnk szakembereinek a legfőbb célja, hogy nálunk minden fájdalommentes legyen! Még a fogászati érzéstelenítő beadása is.

Ezért teljesen más, új módszerrel, más tűvel adjuk be a fogászati injekciót, így Ön nem érez semmit ebből! Nincsen fájdalom, nincsen feszítő érzés!

A fogfelépítés minden esetben költségesebb eljárás. Sokkal nagyobb az anyagigénye, emellett a fogba helyezett csap is plusz költséget jelent a beteg számára. Azonban, lévén, hogy hosszú távú megoldást biztosíthatunk általa, mindenképpen megtérülő befektetés. Nagyon hálásak a betegek azért, hogy a mi rendelőnkben megmentjük a fogaikat, nem pedig kihúzzuk. A fogfelépítési eljárásunk iránt igen nagy az érdeklődés, amiben fontos szerepet játszik az, hogy egy lepusztult foggyökérrel érkező beteg, a kezelés után már saját, felépített foggal távozhat.

Fájdalommentes fogászat ismérvei

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Altatásban is kezeljük, ha Ön ezt szeretné! Várjuk!
Telefonszám: 06-20/243-41-75