Fájdalommentes fogászat árak

Fájdalommentes fogászat árak

Fájdalommentes fogászat árak

Mindig az a legdrágább, amit feleslegesen fizetünk ki!

A Fehérgyöngyben kizárólag a legkorszerűbb anyagokkal és eszközökkel dolgozunk. A fogszövet pótlására különböző nagy keménységű tömőanyagokat használunk. A tömőanyagok foghoz való kötődését speciális ragasztókkal erősítjük.

A fogfelépítéshez szükséges technikai segédeszközök, a különböző csaprendszerek elengedhetetlen feltételei a magas színvonalú munkának.

Ezek biztosítják a felépített fogak hosszú élettartamát.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben minden fogászati problémájára megoldást talál. Legyen az foghúzás, fogvésés, vagy fogtömés, fogpótlás, fogkő eltávolítás, szájsebészeti beavatkozás, gyökérkezelés, fogfehérítés stb.

Nálunk a fogászati injekció sem fáj, nem érzi az érzéstelenítő beadását. Az injekció beadása előtt már elzsibbasztjuk azt a területet, ahova Ön kapja a fogászati érzéstelenítőt.

Fájdalommentes fogászat akciója

Hihetetlennek tűnik, de létezik olyan fogászat, ahol nem fáj semmilyen fogászati kezelés! Erre példa a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő! Minden fogászati beavatkozás fájdalommentes! Altatásban is végzünk fogászati beavatkozásokat. Bármilyen fogászati kezelést kérhet altatásban!

Páciens vélemény: “Nálam a világon senki nem retteg jobban a fogorvostól. Altatásos fogászati kezelésen vettem részt,mindenki nagyon kedves volt,semmit nem éreztem. Életemben először mosolyogva jöttem ki a fogorvostól,mindenféle rossz emlék nélkül.
Nagyon ajánlom a Doktornőt mindenkinek!  ” Boza Reni véleménye a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőről és dr. Győrfi Adrienne-ről

Fájdalommentes fogászat árak

A www.fehergyongy.hu-un megtalálja az árlistánkat. Az árlistában szereplő árakkal számolunk a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben. Áraink közép árak.

Fájdalommentes fogászat árak

Páciens vélemény: “Más fogorvos nem tudta elérzésteleníteni a fogamat. Emiatt sokat szenvedtem. A Győrfi doktornő egy injekcióval elérte, hogy semmit sem éreztem. Már a második kezelésen vagyok túl, és sohasem fájt semmi, semmit sem éreztem. Nem csak fúrta a fogamat, de már húzott is egyet. Egyiknél sem éreztem semmit. Hihetetlenül profi, és nagyon kedves. Mindig előre elmagyaráz mindent, így mindent tudok előre.”

Fájdalommentes fogászat árak

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Várjuk Önt! próbálja ki, nem fog csalódni bennünk! Ezentúl, csak hozzánk fog járni!

Telefonszám: 06-20/243-41-75