Fájdalommentes fogászat ajándékkártya

Fájdalommentes fogászat ajándékkártya

Fájdalommentes fogászat ajándékkártya

Ha segíteni akar szeretteinek, akkor nagyon hasznos ajándék egy fogászatra szóló ajándékkártya. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben biztosítjuk a lehetőséget, hogy Ön megajándékozhatja a szeretteit, ismerőseit egy ajándékkártyával. Nálunk erre is van lehetőség!

Ha az ismerőse nehezen szánja rá magát egy fogászati kezelésre, fogkő eltávolításra, fogfehérítésre, vagy bármilyen egyéb fogászati kezelésre, akkor Ön segíthet ebben! Megvásárolhatja nálunk az ajándékkártyát, és innentől kezdve barátja, családtagja felhasználhatja a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben ezt az ajándékkártyát. Így rábírhatja szeretteit, hogy törődjenek az egészségükkel! Jobb, mint egy színházjegy, jobb, mint egy ruhanemű, ami nem biztos, hogy tetszik annak, aki kapja.

Fájdalommentes fogászat ajándékkártya

Lassan jönnek az ünnepek, és ennél jobb ajándék nincsen! Az egészségnél nagyobb ajándék nem létezik!

Fájdalommentes fogászat ajándékkártya

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben biztosítjuk a lehetőséget, hogy Ön altatásban is kérheti a fogászati beavatkozásokat.

Az altatásos fogászatot elsőként kezdtük Magyarországon! Emiatt nagy rutinnal végezzük az altatásos fogászati kezeléseket.

Ez alatt az idő alatt nagyon sok fogászati kezelést el tudunk végezni.

Így Önnek nem kell minden egyes fognál 1 óra altatás díját kifizetni.

Az altatás, illetve a fogászati beavatkozás után a páciens a saját lábán hagyja el a rendelőt, másnap mehet dolgozni.

Ez után az altatás után nincs hányinger, nincs fejfájás. A fogászati beavatkozás alatt a beteg végig alszik, nem tud semmiről! Maga az altatás is egy kellemes érzés, erről számol be minden altatott páciensünk.

Nekünk a legfontosabb, hogy Ön jól érezze magát nálunk! Célunk, hogy szeressen visszajönni hozzánk!

Fájdalommentes fogászat ajándékkártya

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75

Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban.

Kérheti altatásban: szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, gyökérkezelés, fogtömés, fogkő eltávolítás stb.

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 25.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás. Egy óra alatt nagyon sok kezelést el tudunk végezni!